CM OZEL 119x NETFLİX PREMİUM BY Grafiker

grafiker

Emektar
101
Rep
21,493
User ID:
89
Point: 283,023
Award
iletişim
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Yok hocam 20-25 tane denedim hiç biri girmiyor üst alt zaten çekmişler ortalardan rastgele deniyorum gene olmuyor hep yanlış diyor bi Aleyna olan var oda çok denemeden girmiyor diğer hepsi şifre yanlış çoğu kişi çekmiştir bazı hesapları ama en azından 1 tane giren denk gelirdi hiç biri girmiyor.

Yok hocam 20-25 tane denedim hiç biri girmiyor üst alt zaten çekmişler ortalardan rastgele deniyorum gene olmuyor hep yanlış diyor bi Aleyna olan var oda çok denemeden girmiyor diğer hepsi şifre yanlış çoğu kişi çekmiştir bazı hesapları ama en azından 1 tane giren denk gelirdi hiç biri girmiyor.
Bana geldide girdim biraz geçti hesaptan atti

usta herkes hesapları alıyor burda ya :D şifre ellemeden izlesek ya beraber işte premium zaten adam gidip alıcak hesabı

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register