Messigoat Silver Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 26 Likes Silver Cracker User ID: 4564 Joined: Oct 10, 2024 Messages: 7 Point: 2,600 Oct 10, 2024 #1 . Last edited: Dec 30, 2024
Solution WeLz0000 Oct 10, 2024 kanka o log çekmek değil combo çekmek telegramda cloud veya ulp diye arat kanallar çıkar karşına ordan indir txt olacak zaten onun içinden çekiyoruz
kanka o log çekmek değil combo çekmek telegramda cloud veya ulp diye arat kanallar çıkar karşına ordan indir txt olacak zaten onun içinden çekiyoruz
WeLz0000 Gold Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 45 Likes Gold Cracker User ID: 3133 Joined: Sep 3, 2024 Messages: 15 Point: 3,394 Oct 10, 2024 #2 kanka o log çekmek değil combo çekmek telegramda cloud veya ulp diye arat kanallar çıkar karşına ordan indir txt olacak zaten onun içinden çekiyoruz Upvote 0 Downvote Solution
kanka o log çekmek değil combo çekmek telegramda cloud veya ulp diye arat kanallar çıkar karşına ordan indir txt olacak zaten onun içinden çekiyoruz
Messigoat Silver Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 26 Likes Silver Cracker User ID: 4564 Joined: Oct 10, 2024 Messages: 7 Point: 2,600 Oct 10, 2024 #3 WeLz0000 said: kanka o log çekmek değil combo çekmek telegramda cloud veya ulp diye arat kanallar çıkar karşına ordan indir txt olacak zaten onun içinden çekiyoruz Click to expand... Link ata bilirmisin kardeş burdan yasaksa telegramdan @cimbomarka Upvote 0 Downvote
WeLz0000 said: kanka o log çekmek değil combo çekmek telegramda cloud veya ulp diye arat kanallar çıkar karşına ordan indir txt olacak zaten onun içinden çekiyoruz Click to expand... Link ata bilirmisin kardeş burdan yasaksa telegramdan @cimbomarka
Omerswq Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Member User ID: 4421 Joined: Oct 5, 2024 Messages: 6 Point: 869 Oct 10, 2024 #4 WeLz0000 said: kanka o log çekmek değil combo çekmek telegramda cloud veya ulp diye arat kanallar çıkar karşına ordan indir txt olacak zaten onun içinden çekiyoruz Click to expand... Ben yeniyimde bana detayli anlatırmısın bide mesela elimde benim 3 tane disney combolistim var ama hangileri oluyo bilmiyorum baya denedim teşekkürler Upvote 0 Downvote
WeLz0000 said: kanka o log çekmek değil combo çekmek telegramda cloud veya ulp diye arat kanallar çıkar karşına ordan indir txt olacak zaten onun içinden çekiyoruz Click to expand... Ben yeniyimde bana detayli anlatırmısın bide mesela elimde benim 3 tane disney combolistim var ama hangileri oluyo bilmiyorum baya denedim teşekkürler
Vanish Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Member User ID: 4601 Joined: Oct 11, 2024 Messages: 3 Point: 666 Oct 11, 2024 #5 Omerswq said: Ben yeniyimde bana detayli anlatırmısın bide mesela elimde benim 3 tane disney combolistim var ama hangileri oluyo bilmiyorum baya denedim teşekkürler Click to expand... kankam sana config lazım diye biliyorum yanlışım varsa bilen akradaşlar düzeltsin Upvote 0 Downvote
Omerswq said: Ben yeniyimde bana detayli anlatırmısın bide mesela elimde benim 3 tane disney combolistim var ama hangileri oluyo bilmiyorum baya denedim teşekkürler Click to expand... kankam sana config lazım diye biliyorum yanlışım varsa bilen akradaşlar düzeltsin
Omerswq Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Member User ID: 4421 Joined: Oct 5, 2024 Messages: 6 Point: 869 Nov 10, 2024 #6 Vanish said: kankam sana config lazım diye biliyorum yanlışım varsa bilen akradaşlar düzeltsin Click to expand... Reis valla bende 1 ton combo var ama pc yok nasıl yapacağım bilmiyorum Upvote 0 Downvote
Vanish said: kankam sana config lazım diye biliyorum yanlışım varsa bilen akradaşlar düzeltsin Click to expand... Reis valla bende 1 ton combo var ama pc yok nasıl yapacağım bilmiyorum