-=Stripped Content=-
babamrb0742 Emerald 0 Rep -dsadsadsadsad-> 3,405 Likes Emerald 1 Yıllık Üye Yazar User ID: 333 Joined: Jun 5, 2024 Messages: 185 Point: 57,000 Award 1 Yıllık Üye Yazar Jun 21, 2024 221 #1 [CHARGE=10] Content Locked To view the content, you need to Sign In or Register. [/CHARGE] Last edited: Sep 5, 2024
rapcike35 Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 13 Likes Bronze Cracker 1 Yıllık Üye User ID: 472 Joined: Jun 16, 2024 Messages: 17 Point: 1,270 Award 1 Yıllık Üye Jul 19, 2024 #2 babamrb0742 said: -=Gizli İçerik=- Click to expand... kardeşim androidde uygulamayı bulamadım ya bi yardımcı olursan çok sevinirim. android üzerinden yardımcı olamam dersen, ios telefon da bulabilirim. güncel olarak düzgün bir şekilde çalışıyor mu halâ? yani onay kodu falan gelir mi numaraya?
babamrb0742 said: -=Gizli İçerik=- Click to expand... kardeşim androidde uygulamayı bulamadım ya bi yardımcı olursan çok sevinirim. android üzerinden yardımcı olamam dersen, ios telefon da bulabilirim. güncel olarak düzgün bir şekilde çalışıyor mu halâ? yani onay kodu falan gelir mi numaraya?
babamrb0742 Emerald 0 Rep -dsadsadsadsad-> 3,405 Likes Emerald 1 Yıllık Üye Yazar User ID: 333 Joined: Jun 5, 2024 Messages: 185 Point: 57,000 Award 1 Yıllık Üye Yazar Sep 5, 2024 #3 rapcike35 said: kardeşim androidde uygulamayı bulamadım ya bi yardımcı olursan çok sevinirim. android üzerinden yardımcı olamam dersen, ios telefon da bulabilirim. güncel olarak düzgün bir şekilde çalışıyor mu halâ? yani onay kodu falan gelir mi numaraya? Click to expand... link koydum koydum günde uygulama sürkli link değişiyor anlamadım güncelledim şimdi tekrar uygulama pp bu dene olmaz ise kaldırayım uygulamalar sürekil değiştiriyorlar
rapcike35 said: kardeşim androidde uygulamayı bulamadım ya bi yardımcı olursan çok sevinirim. android üzerinden yardımcı olamam dersen, ios telefon da bulabilirim. güncel olarak düzgün bir şekilde çalışıyor mu halâ? yani onay kodu falan gelir mi numaraya? Click to expand... link koydum koydum günde uygulama sürkli link değişiyor anlamadım güncelledim şimdi tekrar uygulama pp bu dene olmaz ise kaldırayım uygulamalar sürekil değiştiriyorlar