Çözüldü Acil bakın dostlar

ZELQM

ZELQM

Gold Cracker
0
Rep
1,289
User ID:
20940
Point: 10,966
İletişim
Beyler hayırlı cumalar önce supercell hesapi guvenli cihaz olması için ne kadar bekleniyo yada hemen üstümüze çekebiliyormuyuz yardımcı olur musunuz

Beyler hayırlı cumalar önce supercell hesapi guvenli cihaz olması için ne kadar bekleniyo yada hemen üstümüze çekebiliyormuyuz yardımcı olur musunuz
8 gün diye biliyorum

15 gun

Hemen çekmen için hesabın minimum 1 maximum da 2 yıl girilmemiş olması lazım. Ben şu son 5-6 Gündür şahsen Coc oyununda sağlam hesaplar bulup bb12-13-15max'a yakın hepsine yaş gelip ebeveyin mailini değiştirip sattım. Amacın Brawl Stars için geçerliyse o zor bs popüler diye herkes mutlaka girer hesaba ama bs de 30-40K varsa ve aynı maile bağlı coc hesabı varsa ona girip yaş doğrulaması varsa da maili değiştirip 30-40K ya sahip olabilirsin sonuç olarak maili değiştirdiğin için, ama dediğim gibi biraz fazla işsizlik gerek dün gece hatta 23K bs buldum sağlam kostümlü bs de maili değişmiyordu ama karşı taraf mutlaka coc hesabına 3-4 yıldır girmediyse oradan değiştiririm diyip değiştirdim.

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register