Soru acill yardım lazım bak lütfen

Topics only with General

sekman

Silver Cracker
0
Rep
45
User ID:
779
Point: 2,416
Award
miillet bir kız arkadaşım sanptan konuştuğu biriyle tehdit mesajları almış fotoğraflarını ailene yolluyacam fln diye kız ünv gidiyor eğer ailesine giderse eğitim hayatı biter ailesi katı .muhtemelen eleman panelden bulmuş ki ailesine atarım diye tehdit atıyor yardım etmeniz lazım durum ciddi elemana ait ismi konumu ve sadece kendisine ait bir cep telefunu var buna engel olmamız lazım

yapabileceginiz en iyi sey polise gitmektir, baska türlü engel olamazsin , bunun haricinde elinde ciplak fotograflar varki bu nasil baskasinin eline gecmis bu da ayri bir soru, ayrica üniversiteye giden bir kiz, akli yokmuymus acaba, POLISE MÜRACAAT EDIN baska kimse engelleyemez bunu

miillet bir kız arkadaşım sanptan konuştuğu biriyle tehdit mesajları almış fotoğraflarını ailene yolluyacam fln diye kız ünv gidiyor eğer ailesine giderse eğitim hayatı biter ailesi katı .muhtemelen eleman panelden bulmuş ki ailesine atarım diye tehdit atıyor yardım etmeniz lazım durum ciddi elemana ait ismi konumu ve sadece kendisine ait bir cep telefunu var buna engel olmamız lazım
Senin kafanı :)

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register