Question CC hakkında

Topics only with Question

Alpivx

Platinum
0
Rep
601
User ID:
648
Point: 14,379
Award
Beyler bende CC işlerine girmek istiyorum bı kaç sorum olucak bu CC lerin yabancı olduğunu fln nasıl anlıyoruz bu 1. Sorum 2. Si sipriş geçerken kendi adresimize mi direk ediyoruz yoksa alternatif farklı bir adrese mi 3. Soru bu CC leri nerden chekliyoruz 4. Soru yakalanmak bu işte %kaç olasılıklı soruları cevaplarsanız sevinirim

Solution
Beyler bende CC işlerine girmek istiyorum bı kaç sorum olucak bu CC lerin yabancı olduğunu fln nasıl anlıyoruz bu 1. Sorum 2. Si sipriş geçerken kendi adresimize mi direk ediyoruz yoksa alternatif farklı bir adrese mi 3. Soru bu CC leri nerden chekliyoruz 4. Soru yakalanmak bu işte %kaç olasılıklı soruları cevaplarsanız sevinirim
ilk önce cc ler satılıyor priw olarak flan 2.soru dropçu lazım 3.kendin yapabilirsin 4. 50
-bloodysword5.7 discord ulaşırsan daha iyi bilgi veririm
ilk önce cc ler satılıyor priw olarak flan 2.soru dropçu lazım 3.kendin yapabilirsin 4. 50

Solution
% 50 ise hiç girmeyim ben bu işe

selamlar hocam ben yaklaşık 3 senedir bu işlerin içindeyim, ve size şunu soyliyeyim 2d vurucaksan yakalanma ihtimalın %15 falandır banklogin, pishing ogrenip 3d vurursan yakalanma ihtimalın yok neden yok; sen 3d vurunca şifreli işlem olarak yansıyor sisteme ve adam bankadan itiraz alamaz , kartları nasıl checklerim diyorsan berskha - zara gibi sitelere gidip kartı deneyebilirsin eğer geçerse kart aktifdir zaten dandik cc Checker adlı boktan sitelere kartı checkleyeceğim diye koyma kartı iyice bitirir bazen. şimdi gelelim siparişi geçerken kendi adresini girsen nekadar sorun çıkar, açıkcası bu siteye göre değişir ama aynı bölgede siparişi geçmeni tavsiye etmem cunkü yakalansan bile siparişin yapıldığı ip adresi ile teslim alınan adres farklı olursa kesin net bir delil olmaz ellerinde ve yargılanmazsın. iyi günler hocam sorusu olan sorabilir

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register