Nyash General 68 Rep -dsadsadsadsad-> 6,551 Likes General 1 Yıllık Üye 2FA Aktif Yazar Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 896 Joined: Jul 10, 2024 Messages: 917 Point: 73,160 Award 1 Yıllık Üye 2FA Aktif Yazar Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi Jul 21, 2024 #1 Dsmart go cfgsi yaparken <USER> yerine ne yazılmalıdır bilgisi olan var mı?
Solution flynn Jul 22, 2024 kmrn2199 said: Dsmart go cfgsi yaparken <USER> yerine ne yazılmalıdır bilgisi olan var mı? Click to expand... config yazarken dikkat etmen gereken yer telpass ise 1-post data bölülümünde su sekilde olmalidir [ ":"+90<USER>"," ] 2. content typ resim atiyorum buna göre bkabilirsin
kmrn2199 said: Dsmart go cfgsi yaparken <USER> yerine ne yazılmalıdır bilgisi olan var mı? Click to expand... config yazarken dikkat etmen gereken yer telpass ise 1-post data bölülümünde su sekilde olmalidir [ ":"+90<USER>"," ] 2. content typ resim atiyorum buna göre bkabilirsin
eam Forumdan Uzaklaştıırıldı 15 Rep -dsadsadsadsad-> 599 Likes Kaybol 1 Yıllık Üye 2FA Aktif Admin Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 392 Joined: Jun 10, 2024 Messages: 29 Point: 44,674 Award 1 Yıllık Üye 2FA Aktif Admin Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi iletişim Jul 21, 2024 #2 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. daha anlaşılır bir şekilde yazar mısın Upvote 0 Downvote
Nyash General 68 Rep -dsadsadsadsad-> 6,551 Likes General 1 Yıllık Üye 2FA Aktif Yazar Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 896 Joined: Jul 10, 2024 Messages: 917 Point: 73,160 Award 1 Yıllık Üye 2FA Aktif Yazar Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi Jul 21, 2024 #3 eam said: daha anlaşılır bir şekilde yazar mısın Click to expand... şimdi hocam normalde senin yaptığın siteninki user(email) ve pass ya ama bildiğin üzere dsmart go sitesinin tell pass şeklinde ben user yerine openbulleta tell yazdım ama kabul etmiyor hata veriyor log kısmında şu hatayı verıyor vede html kısmında Response Source: {"Result":null,"Success":false,"ErrorCode":"102201","ErrorMessage":"'Mobile' should not be empty."} aslında ben bunları keychecke failure kısmına girdim dedim belki öyle yapılması gerekir sonra hit hesapla denedim ama aynı hata veriyor yani success true flaan vermiyor Upvote 0 Downvote
eam said: daha anlaşılır bir şekilde yazar mısın Click to expand... şimdi hocam normalde senin yaptığın siteninki user(email) ve pass ya ama bildiğin üzere dsmart go sitesinin tell pass şeklinde ben user yerine openbulleta tell yazdım ama kabul etmiyor hata veriyor log kısmında şu hatayı verıyor vede html kısmında Response Source: {"Result":null,"Success":false,"ErrorCode":"102201","ErrorMessage":"'Mobile' should not be empty."} aslında ben bunları keychecke failure kısmına girdim dedim belki öyle yapılması gerekir sonra hit hesapla denedim ama aynı hata veriyor yani success true flaan vermiyor
eam Forumdan Uzaklaştıırıldı 15 Rep -dsadsadsadsad-> 599 Likes Kaybol 1 Yıllık Üye 2FA Aktif Admin Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 392 Joined: Jun 10, 2024 Messages: 29 Point: 44,674 Award 1 Yıllık Üye 2FA Aktif Admin Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi iletişim Jul 21, 2024 #4 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. telpass bile olsa <USER> yazman yeterlidir. combo eklerken userpass şeklinde eklemeye dikkat et sadece. Upvote 0 Downvote
telpass bile olsa <USER> yazman yeterlidir. combo eklerken userpass şeklinde eklemeye dikkat et sadece.
Nyash General 68 Rep -dsadsadsadsad-> 6,551 Likes General 1 Yıllık Üye 2FA Aktif Yazar Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 896 Joined: Jul 10, 2024 Messages: 917 Point: 73,160 Award 1 Yıllık Üye 2FA Aktif Yazar Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi Jul 21, 2024 #5 eam said: telpass bile olsa <USER> yazman yeterlidir. combo eklerken userpass şeklinde eklemeye dikkat et sadece. Click to expand... hocam 2dk dc bakma şansınız var mı ordan size ss atsam çünkü user ile denedim aynı hata alıyorum Upvote 0 Downvote
eam said: telpass bile olsa <USER> yazman yeterlidir. combo eklerken userpass şeklinde eklemeye dikkat et sadece. Click to expand... hocam 2dk dc bakma şansınız var mı ordan size ss atsam çünkü user ile denedim aynı hata alıyorum
flynn Platinum 10 Rep -dsadsadsadsad-> 665 Likes Platinum Cracker User ID: 304 Joined: May 31, 2024 Messages: 86 Point: 14,188 Jul 22, 2024 #6 kmrn2199 said: Dsmart go cfgsi yaparken <USER> yerine ne yazılmalıdır bilgisi olan var mı? Click to expand... config yazarken dikkat etmen gereken yer telpass ise 1-post data bölülümünde su sekilde olmalidir [ ":"+90<USER>"," ] 2. content typ resim atiyorum buna göre bkabilirsin Attachments Screenshot_1.png 30.7 KB · Views: 4 Upvote 0 Downvote Solution
kmrn2199 said: Dsmart go cfgsi yaparken <USER> yerine ne yazılmalıdır bilgisi olan var mı? Click to expand... config yazarken dikkat etmen gereken yer telpass ise 1-post data bölülümünde su sekilde olmalidir [ ":"+90<USER>"," ] 2. content typ resim atiyorum buna göre bkabilirsin