Çözüldü Combo Nasıl çekerim

uluc06

Member
1
Rep
5
User ID:
19402
Point: 370
iletişim
İstedigim Bi siteden Log Çekmek istiyorum Lütfen Bana Biri yardımcı olabilir mi Program Yada Kodu Varsa Verebilir mi

Şifre Ve ID Alabilcegim Bi Log Arıyorum Rica Ediyorum Biri Bana Yardımcı Olabilr mi lütfen

Last edited by a moderator:
Solution
İstedigim Bi siteden Log Çekmek istiyorum Lütfen Bana Biri yardımcı olabilir mi Program Yada Kodu Varsa Verebilir mi

Şifre Ve ID Alabilcegim Bi Log Arıyorum Rica Ediyorum Biri Bana Yardımcı Olabilr mi lütfen
sitedeki arama kısmına log Extractor yazarak tüm toollara erişebilirsin.

sitedeki arama kısmına log Extractor yazarak tüm toollara erişebilirsin.

Solution
Benim bildiğim 2 yontem var.

1-)RAT yontemi = Çok program bu mantık ile alakalı, oluşturduğun TROJAN'leri hangi bilgisayar(PC) yediyse anlık bilgilerini alırsın, Donanımsal bilgileri, tarayıcı geçmişi, o TROJAN aktif iken kullanıcın kullandığı User-passlar ele geçirirsin.TROJAN gidirse PC hakimiyetin gider.

2-)RDP yontemi = Burda PC var ama şahsi değil, public.RDP servere bağlanırsın, İp:port:Username:password şeklinde servere bağlanıp serverin anlık logunu çekersin.

Onemli NOT:

Hiçbir zaman başkalarının yaptığı RAT programlarını kullanma.Log çekmeye istiyorsan kodlamayı öğren, kendi programını yap.Başkalarının programı ile bu işi yapmaya kalkarsan mortingen olursun..

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register