husterbeko Gold Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Gold Cracker User ID: 16414 Joined: Jun 21, 2025 Messages: 3 Point: 3,152 iletişim Aug 6, 2025 #1 Arkadaşlar config yapmayı öğrenmek istiyorum şu zamana kadar kullanıyordum ancak tanıdıklarım hep emekli oldukları için hiçbiri uğraşmak istemiyor var mı beni öğrencisi yapacak
Arkadaşlar config yapmayı öğrenmek istiyorum şu zamana kadar kullanıyordum ancak tanıdıklarım hep emekli oldukları için hiçbiri uğraşmak istemiyor var mı beni öğrencisi yapacak
General Legendary 9 Rep -dsadsadsadsad-> 8,744 Likes Legendary 1 Yıllık Üye Premium Üyelik Yazar User ID: 1537 Joined: Jul 31, 2024 Messages: 504 Point: 144,500 Award 1 Yıllık Üye Premium Üyelik Yazar Aug 6, 2025 #2 husterbeko said: Arkadaşlar config yapmayı öğrenmek istiyorum şu zamana kadar kullanıyordum ancak tanıdıklarım hep emekli oldukları için hiçbiri uğraşmak istemiyor var mı beni öğrencisi yapacak Click to expand... siteden lifetime üyelik alarak öğrenebilirsin Upvote 0 Downvote
husterbeko said: Arkadaşlar config yapmayı öğrenmek istiyorum şu zamana kadar kullanıyordum ancak tanıdıklarım hep emekli oldukları için hiçbiri uğraşmak istemiyor var mı beni öğrencisi yapacak Click to expand... siteden lifetime üyelik alarak öğrenebilirsin
husterbeko Gold Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Gold Cracker User ID: 16414 Joined: Jun 21, 2025 Messages: 3 Point: 3,152 iletişim Aug 6, 2025 #3 hoca öğrenci olsa daha sağlıklı olmaz mı Upvote 0 Downvote
PsikoLOG Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Member User ID: 9778 Joined: Feb 15, 2025 Messages: 1 Point: 420 iletişim Aug 6, 2025 #4 husterbeko said: Arkadaşlar config yapmayı öğrenmek istiyorum şu zamana kadar kullanıyordum ancak tanıdıklarım hep emekli oldukları için hiçbiri uğraşmak istemiyor var mı beni öğrencisi yapacak Click to expand... Kanka yootube başlangıç için paylaştım video izle istersen Upvote 0 Downvote
husterbeko said: Arkadaşlar config yapmayı öğrenmek istiyorum şu zamana kadar kullanıyordum ancak tanıdıklarım hep emekli oldukları için hiçbiri uğraşmak istemiyor var mı beni öğrencisi yapacak Click to expand... Kanka yootube başlangıç için paylaştım video izle istersen
husterbeko Gold Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Gold Cracker User ID: 16414 Joined: Jun 21, 2025 Messages: 3 Point: 3,152 iletişim Aug 6, 2025 #5 PsikoLOG said: Kanka yootube başlangıç için paylaştım video izle istersen Click to expand... hocam link veya nasıl bulabilirim Upvote 0 Downvote
PsikoLOG said: Kanka yootube başlangıç için paylaştım video izle istersen Click to expand... hocam link veya nasıl bulabilirim