Satıyorum Fudlu Stealer Satiş HAFTALIK AYLIK SINIRSIZ

Mehmetgunduz

Emerald
0
Rep
5
User ID:
1548
Point: 34,685
Award
selamlar,

Fudlu discord tabanlıdır stealerimiz
Fudun patlamamasi icin virustotale atmamınız gerekir,
Özellikler

1755512555481.png
HAFTALIK 25$

AYLIK 45$

SINIRSIZ 130$

İLETŞİM İÇİN TELEGRAMDAN ULASABİLİRSİNİZ
@lol3134

Last edited by a moderator:
selamlar,

Fudlu discord tabanlıdır stealerimiz
Fudun patlamamasi icin virustotale atmamınız gerekir,
Özellikler

View attachment 2419
HAFTALIK 25$

AYLIK 45$

SINIRSIZ 130$

İLETŞİM İÇİN TELEGRAMDAN ULASABİLİRSİNİZ
@lol3134

virustotale atmazsak nası anlicaz 0 gosterdigini :ÇD

virustotale atmazsak nası anlicaz 0 gosterdigini :ÇD
Cahilligine veriyorum bu yorumunu, gülüp alay etmeye calısıyorsun birde, antiscan.me vs gibi sitelere atip oradan anlayabilirsin.

Cunku virustotal gibi sitelere Programı arka planda devamlı calıstırmaya calıstıgından dolayı fud patlıyor istiyorsan at virustotale sıkıntı yok benim açımdan virusun bozulursa gelip yenisini alırsın.

z
Cahilligine veriyorum bu yorumunu, gülüp alay etmeye calısıyorsun birde, antiscan.me vs gibi sitelere atip oradan anlayabilirsin.

Cunku virustotal gibi sitelere Programı arka planda devamlı calıstırmaya calıstıgından dolayı fud patlıyor istiyorsan at virustotale sıkıntı yok benim açımdan virusun bozulursa gelip yenisini alırsın.
zaten bunu yedirecegim kisi her turlu vtye atar

z

zaten bunu yedirecegim kisi her turlu vtye atar
Bak kardesim vtye atar atmaz zaten patmiyor fud, vt'ye attıktan sonra vt onu saklıyor 180 gun boyunca ve duzenli olarak calıstırıyor fud patliyor.

Direk vtye atar atmaz fud patlamıyor.

Eğer rat atmayi iyi bilirsen zaten vtye sokmasına gerek yok kişinin 3 gram iq var beyninde onuda burada harcama rat işi sana gore değil git araştır öğren ardından gel burada muhabbete devam edersin.

Bak kardesim vtye atar atmaz zaten patmiyor fud, vt'ye attıktan sonra vt onu saklıyor 180 gun boyunca ve duzenli olarak calıstırıyor fud patliyor.

Direk vtye atar atmaz fud patlamıyor.

Eğer rat atmayi iyi bilirsen zaten vtye sokmasına gerek yok kişinin 3 gram iq var beyninde onuda burada harcama rat işi sana gore değil git araştır öğren ardından gel burada muhabbete devam edersin.
2 sene once pdf rati bulmus adamim ne anlatiyon yetmesin :D

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register