Alım İlanı İpv4 Residential proxy alınacak + youtube otomasyonu sorum var

Alım İlanı

lotryn

Gold Cracker
0
Rep
155
User ID:
2164
Point: 4,798
İyi forumlar Youtubede kendi videolarımı 50 adet google hesabından izleyerek farklı ip adreslerinden izlenme kasabilirmiyiz bu yöntemle para kazanmasını acabilirmiyiz kanalın go login kullanarak proxylere hesapları giricem heps ayrı iplerden izleyecek fakat işe yararmı yaramazmı sonuc ne olur bilmiyorum bu konu hakkında bilgiis olan yapmıs olan varsa memnun olurum fakat asıl konumuz proxy ipv4 residential proxy gerek bana sabit değişmeyen fakat cok pahalı geldi bana 50 adetini 1150tlye bulabildim daha uyguna halledilibcek priv proxy saglayabilicek varmı acaba??

Resiential sağlarım uygun fiyattan dostum telegramdan ulaşabilirsin​

@lol3134

İyi forumlar Youtubede kendi videolarımı 50 adet google hesabından izleyerek farklı ip adreslerinden izlenme kasabilirmiyiz bu yöntemle para kazanmasını acabilirmiyiz kanalın go login kullanarak proxylere hesapları giricem heps ayrı iplerden izleyecek fakat işe yararmı yaramazmı sonuc ne olur bilmiyorum bu konu hakkında bilgiis olan yapmıs olan varsa memnun olurum fakat asıl konumuz proxy ipv4 residential proxy gerek bana sabit değişmeyen fakat cok pahalı geldi bana 50 adetini 1150tlye bulabildim daha uyguna halledilibcek priv proxy saglayabilicek varmı acaba??
Normal proxy veriyorum günlük Proxyler ölünce yenisini veriyorum İpv4 bu dediğin şey olurmu bence olmaz Proxyleri ancak silverbullet open bullet tarzı yerlerde dos attack vs yerlerde kullanılabilir Minecraft sunucu girerken ip değiştirme için olabilir ama dediğin şey olacağını sanmıyorum ama para vermeden proxy istersen Pazar kısmından tek satıcı benim zaten ordan proxy pazarima bakabilirsin puan ile (para ile değil)

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register