Question mobil tarayıcıda netflix

Topics only with Question

serseri¹0

Gold Cracker
1
Rep
237
User ID:
5727
Point: 8,318
iyi sahurlar arkadaşlar
mobil tarayıcıdan netflix içeriklerini oynatmak istiyorum ama beni uygulamaya atıyor uygulamada hesap açık değil masaüstü görünümüne geçiyorum ama içerikleri oynatmıyor varmıdır bir çözümü veya başka bir mobil tarayıcıdan
açabilen varmı

iyi sahurlar arkadaşlar
mobil tarayıcıdan netflix içeriklerini oynatmak istiyorum ama beni uygulamaya atıyor uygulamada hesap açık değil masaüstü görünümüne geçiyorum ama içerikleri oynatmıyor varmıdır bir çözümü veya başka bir mobil tarayıcıdan
açabilen varmı
gizli sekmeden aç

iyi sahurlar arkadaşlar
açabilen varmı
tam anlamadım netflix kendi uygulamasın dan mı atıyor yoksa başka bir platformu kullanıyorsun ?

tam anlamadım netflix kendi uygulamasın dan mı atıyor yoksa başka bir platformu kullanıyorsun ?
mobil tarayıcıdan netflix hesabı açık ama içerik oynatmaya izin vermiyor birşey açmaya çalışınca da beni netflix uygulamasına yönlendiriyor orda da hesap açık değil o yüzden birşey izleyemiyorum. Windows tarayıcılarında bir filme bastığında anında oynatıyor onun gibi olsun istiyorum

hem Chrome hemde Firefox gizli sekmelerinden denedim olmadı hata verip ana sayfaya yönlendiriyor
Bunun Tek çözümü Netflix uygulumasini silmek diye biliyorum

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register