Question Önemli bir konu hakkında

Topics only with Question

Dursun Özback

Member
0
Rep
181
User ID:
4425
Point: 237
Şimdi beyler TOD hesabının bütün bilgilerini değiştim. Tel no da olmak üzere kendi telimi kullanarak aptallık ettim bir kaç yere baktığımda tr no sms onay bulamadığım için neyse bu adam bana ulaştı arayarak bende bi kaç kolpa sıktım telefon no milletin eline geçti ratlandı vs. Bu adamda tel noyu kullananlardan şikayetçi olacam falan dedi sizce bişey çıkar mı burdan uğraşır mı bunun için yani tekrar hesabı geri almış bu arada komple

Şimdi beyler TOD hesabının bütün bilgilerini değiştim. Tel no da olmak üzere kendi telimi kullanarak aptallık ettim bir kaç yere baktığımda tr no sms onay bulamadığım için neyse bu adam bana ulaştı arayarak bende bi kaç kolpa sıktım telefon no milletin eline geçti ratlandı vs. Bu adamda tel noyu kullananlardan şikayetçi olacam falan dedi sizce bişey çıkar mı burdan tekrar hesabı geri almış bu arada komple
Arkadaşım Hesabı Madem Alıyorsun E-posta Ve Numaraları Neden Değiştiriyorsun Mahkemelik olacaksın büyük bir ihtimalle

Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Yok olmaz kanka
hani şöyle bak dava edecek insan sessiz sessiz dava eder seni korkutmak için yapmış

Yok olmaz kanka
hani şöyle bak dava edecek insan sessiz sessiz dava eder seni korkutmak için yapmış
Yapar kardeşim merak etme ıp Adresi var adamda

Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Yapar kardeşim merak etme ıp Adresi var adamda
Kanka bende illegal forum açtım kendi tc ile kendi no ile main eposta ile
polise vereceğiz dediler ve ardından 1 yıl geçti

Zaten adam hesabı geri almış 2 gün içinde

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register