Dursun Özback Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 181 Likes Member User ID: 4425 Joined: Oct 6, 2024 Messages: 29 Point: 237 Nov 3, 2024 #1 Şimdi beyler TOD hesabının bütün bilgilerini değiştim. Tel no da olmak üzere kendi telimi kullanarak aptallık ettim bir kaç yere baktığımda tr no sms onay bulamadığım için neyse bu adam bana ulaştı arayarak bende bi kaç kolpa sıktım telefon no milletin eline geçti ratlandı vs. Bu adamda tel noyu kullananlardan şikayetçi olacam falan dedi sizce bişey çıkar mı burdan uğraşır mı bunun için yani tekrar hesabı geri almış bu arada komple
Şimdi beyler TOD hesabının bütün bilgilerini değiştim. Tel no da olmak üzere kendi telimi kullanarak aptallık ettim bir kaç yere baktığımda tr no sms onay bulamadığım için neyse bu adam bana ulaştı arayarak bende bi kaç kolpa sıktım telefon no milletin eline geçti ratlandı vs. Bu adamda tel noyu kullananlardan şikayetçi olacam falan dedi sizce bişey çıkar mı burdan uğraşır mı bunun için yani tekrar hesabı geri almış bu arada komple
𝗣𝗲𝘁𝗲𝗿 𝗣𝗮𝗻 Legendary 17 Rep -dsadsadsadsad-> 33,713 Likes Legendary Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar User ID: 5081 Joined: Oct 28, 2024 Messages: 1,875 Point: 992,110 Award Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar iletişim Nov 3, 2024 #2 Dursun Özback said: Şimdi beyler TOD hesabının bütün bilgilerini değiştim. Tel no da olmak üzere kendi telimi kullanarak aptallık ettim bir kaç yere baktığımda tr no sms onay bulamadığım için neyse bu adam bana ulaştı arayarak bende bi kaç kolpa sıktım telefon no milletin eline geçti ratlandı vs. Bu adamda tel noyu kullananlardan şikayetçi olacam falan dedi sizce bişey çıkar mı burdan tekrar hesabı geri almış bu arada komple Click to expand... Arkadaşım Hesabı Madem Alıyorsun E-posta Ve Numaraları Neden Değiştiriyorsun Mahkemelik olacaksın büyük bir ihtimalle Upvote 0 Downvote
Dursun Özback said: Şimdi beyler TOD hesabının bütün bilgilerini değiştim. Tel no da olmak üzere kendi telimi kullanarak aptallık ettim bir kaç yere baktığımda tr no sms onay bulamadığım için neyse bu adam bana ulaştı arayarak bende bi kaç kolpa sıktım telefon no milletin eline geçti ratlandı vs. Bu adamda tel noyu kullananlardan şikayetçi olacam falan dedi sizce bişey çıkar mı burdan tekrar hesabı geri almış bu arada komple Click to expand... Arkadaşım Hesabı Madem Alıyorsun E-posta Ve Numaraları Neden Değiştiriyorsun Mahkemelik olacaksın büyük bir ihtimalle
FurkanY Forumdan Uzaklaştıırıldı 0 Rep -dsadsadsadsad-> 514 Likes Kaybol User ID: 2599 Joined: Aug 21, 2024 Messages: 49 Point: 7,363 Nov 3, 2024 #3 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. Yok olmaz kanka hani şöyle bak dava edecek insan sessiz sessiz dava eder seni korkutmak için yapmış Upvote 0 Downvote
𝗣𝗲𝘁𝗲𝗿 𝗣𝗮𝗻 Legendary 17 Rep -dsadsadsadsad-> 33,713 Likes Legendary Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar User ID: 5081 Joined: Oct 28, 2024 Messages: 1,875 Point: 992,110 Award Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar iletişim Nov 3, 2024 #4 AhmetYaman said: Yok olmaz kanka hani şöyle bak dava edecek insan sessiz sessiz dava eder seni korkutmak için yapmış Click to expand... Yapar kardeşim merak etme ıp Adresi var adamda Upvote 0 Downvote
AhmetYaman said: Yok olmaz kanka hani şöyle bak dava edecek insan sessiz sessiz dava eder seni korkutmak için yapmış Click to expand... Yapar kardeşim merak etme ıp Adresi var adamda
FurkanY Forumdan Uzaklaştıırıldı 0 Rep -dsadsadsadsad-> 514 Likes Kaybol User ID: 2599 Joined: Aug 21, 2024 Messages: 49 Point: 7,363 Nov 3, 2024 #5 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. PeterPan said: Yapar kardeşim merak etme ıp Adresi var adamda Click to expand... Kanka bende illegal forum açtım kendi tc ile kendi no ile main eposta ile polise vereceğiz dediler ve ardından 1 yıl geçti Upvote 0 Downvote
PeterPan said: Yapar kardeşim merak etme ıp Adresi var adamda Click to expand... Kanka bende illegal forum açtım kendi tc ile kendi no ile main eposta ile polise vereceğiz dediler ve ardından 1 yıl geçti
Dursun Özback Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 181 Likes Member User ID: 4425 Joined: Oct 6, 2024 Messages: 29 Point: 237 Nov 3, 2024 #6 Zaten adam hesabı geri almış 2 gün içinde Upvote 0 Downvote