mertelkasert mertelkasert Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 19 Likes Member User ID: 5295 Joined: Nov 2, 2024 Messages: 8 Point: 442 Nov 15, 2024 #1 olm ben niye başlığın onaylanması gerekiyo
Solution otistik Nov 15, 2024 mertelkasert said: olm ben niye başlığın onaylanması gerekiyo Click to expand... Gönderi Onay Süreci Forumumuzda yapılan tüm gönderiler, yayımlanmadan önce moderatör onayına düşmektedir. Gönderilerinizin hızla yayımlanabilmesi için Gold rütbesine sahip olmanız gerekmektedir. Gold rütbesine erişmek için forumda aktif katılım göstermeniz yeterlidir.
mertelkasert said: olm ben niye başlığın onaylanması gerekiyo Click to expand... Gönderi Onay Süreci Forumumuzda yapılan tüm gönderiler, yayımlanmadan önce moderatör onayına düşmektedir. Gönderilerinizin hızla yayımlanabilmesi için Gold rütbesine sahip olmanız gerekmektedir. Gold rütbesine erişmek için forumda aktif katılım göstermeniz yeterlidir.
Pericles Pericles POET 429 Rep -dsadsadsadsad-> 5,814 Likes POET 2 Yıllık Üye 3 Yıllık Üye 2FA Aktif Admin 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 1 Joined: Jun 10, 2022 Messages: 159 Point: 76,947 Award 2 Yıllık Üye 3 Yıllık Üye 2FA Aktif Admin 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi İletişim Nov 15, 2024 #2 Duyuru - FORUM HAKKINDA / SIKCA SORULANLAR 📌 Forum Sık Sorulan Sorular | FAQ Türkçe ve İngilizce açıklamalar aşağıda yer almaktadır. 🇹🇷 Türkçe Rehber ➤ Forum Puanları Nasıl Kazanılır? • Konunuz beğenildiğinde +10 puan • Yorum yaptığınızda +5 puan • Her günlük girişte +50 puan • Yeni konu açtığınızda +15 puan • Doğru rapor... crackermain.net Upvote 0 Downvote
Duyuru - FORUM HAKKINDA / SIKCA SORULANLAR 📌 Forum Sık Sorulan Sorular | FAQ Türkçe ve İngilizce açıklamalar aşağıda yer almaktadır. 🇹🇷 Türkçe Rehber ➤ Forum Puanları Nasıl Kazanılır? • Konunuz beğenildiğinde +10 puan • Yorum yaptığınızda +5 puan • Her günlük girişte +50 puan • Yeni konu açtığınızda +15 puan • Doğru rapor... crackermain.net
otistik otistik Forumdan Uzaklaştıırıldı 140 Rep -dsadsadsadsad-> 7,325 Likes Kaybol 2024 Yılı en iyi moderatoru 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 8 Joined: May 5, 2024 Messages: 691 Point: 182,921 Award 2024 Yılı en iyi moderatoru 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi İletişim Nov 15, 2024 #3 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. mertelkasert said: olm ben niye başlığın onaylanması gerekiyo Click to expand... Gönderi Onay Süreci Forumumuzda yapılan tüm gönderiler, yayımlanmadan önce moderatör onayına düşmektedir. Gönderilerinizin hızla yayımlanabilmesi için Gold rütbesine sahip olmanız gerekmektedir. Gold rütbesine erişmek için forumda aktif katılım göstermeniz yeterlidir. Upvote 0 Downvote Solution
mertelkasert said: olm ben niye başlığın onaylanması gerekiyo Click to expand... Gönderi Onay Süreci Forumumuzda yapılan tüm gönderiler, yayımlanmadan önce moderatör onayına düşmektedir. Gönderilerinizin hızla yayımlanabilmesi için Gold rütbesine sahip olmanız gerekmektedir. Gold rütbesine erişmek için forumda aktif katılım göstermeniz yeterlidir.