Question TÜRK COMBOLİST OLUŞTURMA

Topics only with Question

arararrda

Bronze Cracker
0
Rep
18
User ID:
943
Point: 1,898
Merhaba, ben exxen, blu tviçin kendim combolist oluşturmam gerekiyor, logları nerden bulabilirim. Telegramda hep yabancı loglar var ayrıca logları nasıl mail:0ass olarak ayarlayacağım

Merhaba, ben exxen, blu tviçin kendim combolist oluşturmam gerekiyor, logları nerden bulabilirim. Telegramda hep yabancı loglar var ayrıca logları nasıl mail:0ass olarak ayarlayacağım
İlk sorunu bilmiyorum ama ikincisi combo düzenleme toollari var istersen sana DC üzeri atabilirim

İlk sorunu bilmiyorum ama ikincisi combo düzenleme toollari var istersen sana DC üzeri atabilirim
caputure silci fln mı var neler var yani

caputure silci fln mı var neler var yani
Hocam bende bir prgoram tek var içinde çeşit çeşit combo araçları var yani email exractor veya combo extractor veya sadece tel veya linkten combo çekme gibi gibi

Merhabalar dostum eğer tr combolist cekmek istiyorsan bunların kolay yollarından birisi Notepad ile bir türk sitesinden log cekmek ve sonrasında yandaki linki silip mail:Pass şeklinde tr combolist cekip oluşturabilirsin. iyi günler

Hocam bende bir prgoram tek var içinde çeşit çeşit combo araçları var yani email exractor veya combo extractor veya sadece tel veya linkten combo çekme gibi gibi
tmdır atabilir misin dc den adnan035838

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register