swoxyfrower Ruby 49 Rep -dsadsadsadsad-> 5,283 Likes Ruby Yazar Ekip Üyesi User ID: 6360 Joined: Nov 23, 2024 Messages: 378 Point: 78,876 Award Yazar Ekip Üyesi iletişim Mar 25, 2025 #1 Z archiver önceden kullanırken hiç bir sıkıntı yoktu android data rahat giriliyor yada obb girilebiliyordu ama şimdi erişim reddedildi diyor android sürümü yetersiz değil onundisinda bir çok dosya yöneticisi uyg indirdim ama yine aynı hata dosya yöneticisi sürümüm 15 öncesinde bu hata geldiğinde dosya yöneticisi tüm yeni sürümleri kaldır yapmıştım sürümü baya düşmüştu ama yine çalışmamısti. Mt manager bile var ondada olmuyor bilen yardımcı olabilecek varmı nolursunuz?
Z archiver önceden kullanırken hiç bir sıkıntı yoktu android data rahat giriliyor yada obb girilebiliyordu ama şimdi erişim reddedildi diyor android sürümü yetersiz değil onundisinda bir çok dosya yöneticisi uyg indirdim ama yine aynı hata dosya yöneticisi sürümüm 15 öncesinde bu hata geldiğinde dosya yöneticisi tüm yeni sürümleri kaldır yapmıştım sürümü baya düşmüştu ama yine çalışmamısti. Mt manager bile var ondada olmuyor bilen yardımcı olabilecek varmı nolursunuz?
Serkanawd Gold Cracker 1 Rep -dsadsadsadsad-> 464 Likes Gold Cracker User ID: 9076 Joined: Jan 29, 2025 Messages: 67 Point: 3,427 iletişim Mar 25, 2025 #2 dostum bunu technopata yaz daha cok yardımcı olurlar Upvote 0 Downvote
swoxyfrower Ruby 49 Rep -dsadsadsadsad-> 5,283 Likes Ruby Yazar Ekip Üyesi User ID: 6360 Joined: Nov 23, 2024 Messages: 378 Point: 78,876 Award Yazar Ekip Üyesi iletişim Mar 25, 2025 #3 Serkanawd said: dostum bunu technopata yaz daha cok yardımcı olurlar Click to expand... Orda aktiflik fazlamı pek ordan forum açmadım çok bilmiyorum burada belki yardımcı olabilecek çıkar. Upvote 0 Downvote
Serkanawd said: dostum bunu technopata yaz daha cok yardımcı olurlar Click to expand... Orda aktiflik fazlamı pek ordan forum açmadım çok bilmiyorum burada belki yardımcı olabilecek çıkar.
olcayyj Silver Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 7 Likes Silver Cracker User ID: 10717 Joined: Mar 8, 2025 Messages: 10 Point: 2,060 iletişim Mar 25, 2025 #4 swoxyfrower said: Orda aktiflik fazlamı pek ordan forum açmadım çok bilmiyorum burada belki yardımcı olabilecek çıkar. Click to expand... Abi youtube da o sorunu yaz ilk videoda çözümü var Upvote 0 Downvote
swoxyfrower said: Orda aktiflik fazlamı pek ordan forum açmadım çok bilmiyorum burada belki yardımcı olabilecek çıkar. Click to expand... Abi youtube da o sorunu yaz ilk videoda çözümü var