Bunu siteden daha önce banlanan kişi söylüyor Hayırdır dostum yani her banlanan haksizmi sence
lanolum lanolum Diamond Cracker 27 Rep -dsadsadsadsad-> 1,418 Likes Diamond Cracker Ekip Üyesi Premium Üyelik User ID: 12548 Joined: Apr 18, 2025 Messages: 134 Point: 42,535 Award Ekip Üyesi Premium Üyelik İletişim Aug 3, 2025 #7 gasarayximbom said: Bunu siteden daha önce banlanan kişi söylüyor Click to expand... Hayırdır dostum yani her banlanan haksizmi sence
gasarayximbom said: Bunu siteden daha önce banlanan kişi söylüyor Click to expand... Hayırdır dostum yani her banlanan haksizmi sence
gasarayximbom gasarayximbom Silver Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 514 Likes Silver Cracker 1 Yıllık Üye User ID: 2964 Joined: Aug 30, 2024 Messages: 147 Point: 2,465 Award 1 Yıllık Üye Aug 3, 2025 #8 lanolum said: Hayırdır dostum yani her banlanan haksizmi sence Click to expand... Adam yönetici değil birşey değil banlatırım diye tehdit ediyor kendini ne sanıyor ayrıca yöneticiler haksız kişiye ban atar
lanolum said: Hayırdır dostum yani her banlanan haksizmi sence Click to expand... Adam yönetici değil birşey değil banlatırım diye tehdit ediyor kendini ne sanıyor ayrıca yöneticiler haksız kişiye ban atar
lanolum lanolum Diamond Cracker 27 Rep -dsadsadsadsad-> 1,418 Likes Diamond Cracker Ekip Üyesi Premium Üyelik User ID: 12548 Joined: Apr 18, 2025 Messages: 134 Point: 42,535 Award Ekip Üyesi Premium Üyelik İletişim Aug 3, 2025 #9 gasarayximbom said: Adam yönetici değil birşey değil banlatırım diye tehdit ediyor kendini ne sanıyor ayrıca yöneticiler haksız kişiye ban atar Click to expand... Dostum haklı haksız görecelidir burada birde illa yönetici olması gerekmiyor yöneticilere söyleyebilir
gasarayximbom said: Adam yönetici değil birşey değil banlatırım diye tehdit ediyor kendini ne sanıyor ayrıca yöneticiler haksız kişiye ban atar Click to expand... Dostum haklı haksız görecelidir burada birde illa yönetici olması gerekmiyor yöneticilere söyleyebilir
Pericles Pericles POET 335 Rep -dsadsadsadsad-> 3,191 Likes POET 2 Yıllık Üye 3 Yıllık Üye 2FA Aktif Admin 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 1 Joined: Jun 10, 2022 Messages: 209 Point: 105,384 Award 2 Yıllık Üye 3 Yıllık Üye 2FA Aktif Admin 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi İletişim Aug 3, 2025 #10 aranızda tartışma çıkaracağınıza burdan çalmış diye rapor atın ilgilenelim
Nyash Nyash General 68 Rep -dsadsadsadsad-> 6,584 Likes General 1 Yıllık Üye 2FA Aktif Yazar Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 896 Joined: Jul 10, 2024 Messages: 917 Point: 74,210 Award 1 Yıllık Üye 2FA Aktif Yazar Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi Aug 3, 2025 #11 Kimse bişey çalmadı ekstra olarak bı sorunu olan varsa bana yazsın PeterPan ile Mavireis ne anlattığınızı anlamadım eğer bir şikayetiniz varsa periclesın dediği gibi rapor atabilirsiniz.
Kimse bişey çalmadı ekstra olarak bı sorunu olan varsa bana yazsın PeterPan ile Mavireis ne anlattığınızı anlamadım eğer bir şikayetiniz varsa periclesın dediği gibi rapor atabilirsiniz.
gasarayximbom gasarayximbom Silver Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 514 Likes Silver Cracker 1 Yıllık Üye User ID: 2964 Joined: Aug 30, 2024 Messages: 147 Point: 2,465 Award 1 Yıllık Üye Aug 3, 2025 #12 lanolum said: Dostum haklı haksız görecelidir burada birde illa yönetici olması gerekmiyor yöneticilere söyleyebilir Click to expand... Yönetici ye şikayet edebilirim diyebilirdi banlatırım dediğine göre yetkili olması gerek
lanolum said: Dostum haklı haksız görecelidir burada birde illa yönetici olması gerekmiyor yöneticilere söyleyebilir Click to expand... Yönetici ye şikayet edebilirim diyebilirdi banlatırım dediğine göre yetkili olması gerek