Account 1X Bein connect

Topics only with Accounts

insanadana684

insanadana684

Member
0
Rep
129
User ID:
1999
Point: 765
Award
İletişim
Content Locked
To view the content, you need to Sign In or Register.

Beyler cihaz doğrulamayı geçmek için kendi telefon numaranızı girmeniz lazım.Ve bi de önceden bein connect telefon no'yu değiştirmek için anne kızlık soyadının ilk ve son hanesini istiyordu ya artık o tür doğrulama da istemiyor ve tod tv gibi TC no falan da istemiyor sadece telefon numaranızı girip sms'le gelen 4 haneli kodu yazın.Ve numaranız sisteme eklenmiş olur.Ondan sonra cihazlarım sekmesinden cihazınızı doğrulayın aktif cihazları sistemden silin ondan sonra herşey hazır.Rahat rahat maçınızı, haberinizi,dizinizi,belgeselinizi,filminizi ve müziğinizi dinleyebilirsiniz.

İyi seyirler.

Last edited by a moderator:
Oturum sonlanmış diyor ustam başka varsa atabilir misin Dm den

Beyler numarayı değiştiremediniz mi

İsterseniz anlatim fotoğrafla

Ya da değiştirdiyseniz değiştirdik diyin.Çünkü diğer arkadaşlar boşa uğraşmasın

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

Beyler cihaz doğrulamayı geçmek için kendi telefon numaranızı girmeniz lazım.Ve bi de önceden bein connect telefon no'yu değiştirmek için anne kızlık soyadının ilk ve son hanesini istiyordu ya artık o tür doğrulama da istemiyor ve tod tv gibi TC no falan da istemiyor sadece telefon numaranızı girip sms'le gelen 4 haneli kodu yazın.Ve numaranız sisteme eklenmiş olur.Ondan sonra cihazlarım sekmesinden cihazınızı doğrulayın aktif cihazları sistemden silin ondan sonra herşey hazır.Rahat rahat maçınızı, haberinizi,dizinizi,belgeselinizi,filminizi ve müziğinizi dinleyebilirsiniz.

İyi seyirler.
Hocam sadece 1 kişi kullanabiliyor dimi 2. kişi girince diğerininki kapanıyor diye biliyorum.

Evet sadece 1 kişi ama şöyle bir olay var ben bunu burada daha önce atılmış olan hesabın telefon no'sunu, e-posta adresini ve şifresini değiştirip attım.Numaramı da nasıl eklediğimi de bu attığım konunun açıklamasına yazdım ama herhalde bir çoğunuz anlamadı.

Tamam şimdi oldu cihaz tanımlama diyor usta bende bilgisayar yok sana zahmet doğrulamayı geçip versen

Olmuyor mu öyle yap bir güzellik

Oturum sonlanmış diyor ustam başka varsa atabilir misin Dm den
Hocam bende oturum açık.Bilgileri tekrar gir o zaman girersin belki.Zaten şifre değişme gibi bir olay olmaz.Çünkü alan kişi numarasını hesaptaki numarayla değiştirmesi lazım.Sonra cihazını doğrulayıp şifreyi değiştirebilir.O da şuana kadar olmadığından dolayı hesap hala çalışıyor.

Doğrulama istiyor benden ustam bilgisayarım olsaydı uğraşırdım valla merak ediyorum çünkü hiç izlemedim ben bu platformu

Beyler numarayı değiştirmeyi anlamayanlar için SS aldıklarımı atıyorum şimdi

Beyler bu kalem işaretine dokunun.

Attachments

• Screenshot_2026-01-28-16-52-50-293_com.digiturk.iq.mobil-edit.jpg
    Screenshot_2026-01-28-16-52-50-293_com.digiturk.iq.mobil-edit.jpg
    494.4 KB · Views: 19
Hocam bende oturum açık.Bilgileri tekrar gir o zaman girersin belki.Zaten şifre değişme gibi bir olay olmaz.Çünkü alan kişi numarasını hesaptaki numarayla değiştirmesi lazım.Sonra cihazını doğrulayıp şifreyi değiştirebilir.O da şuana kadar olmadığından dolayı hesap hala çalışıyor.
Kral numarayı nasıl değiştircez kendi numaramızı nasıl gircez. Cihaz doğrula diyince direkt kod gidiyor başka numaraya

Oradan bu ekran açılacak.Oradan başına 0 koyarak telefon no'nunuzu yazın ve oradan sms'le 4 haneli kod gelecek onu oraya yazın ve hazır

Attachments

• Screenshot_2026-01-28-16-53-15-438_com.digiturk.iq.mobil-edit.jpg
    Screenshot_2026-01-28-16-53-15-438_com.digiturk.iq.mobil-edit.jpg
    549.7 KB · Views: 14
Ustam hesaba giriyorum doğrulama kodunu bana Dm den atabilirsen şifreyi değiştirip izlerim

Kodu sana zahmet yolla usta Dm

Valla kral numarayı dediğim şekilde değiştir ondan sonra şifreyi mi değiştiriyorsun yoksa şifreyi ellemiyor musun kendin bilirsin

Usta bu metodun riski yokmu iki gün sonra digitürk bizi aramazmı

Usta bu metodun riski yokmu iki gün sonra digitürk bizi aramazmı
Başkanım sen bunlardan bahsediyorsun bunlar kapalıyken seni nasıl arasınlar ve mesaj atsınlar kral.Yani senin anlayacağın ne bir kampanya için ne de başka bir şey için seni aramayacaklar

Attachments

• Screenshot_2026-01-28-17-49-33-940_com.digiturk.iq.mobil.jpg
    Screenshot_2026-01-28-17-49-33-940_com.digiturk.iq.mobil.jpg
    714.8 KB · Views: 14
  • Screenshot_2026-01-28-17-49-40-677_com.digiturk.iq.mobil.jpg
    Screenshot_2026-01-28-17-49-40-677_com.digiturk.iq.mobil.jpg
    728.8 KB · Views: 14
Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register