Method 3 yıldır eskimeyen YouTube premium methodum 1 aylık süreyle geçerli yöntem

Use Only when u Share Methods
olsun çoğu arkadaş haberdar değil ben YouTubeyi ücretsiz sunacam reklamsız ömür boyu aksam 😉
Nasil olacak o iş formülü nedir

Ben 3 aylik youtube premium kazandım username forumdaki bir paylaşımdan ama ücret kesilmiş 3 aydaha dolmadı iptal ettim 200 TL kesmişler hesaptan bu nasıl oluyor bilgisi olan varmi

Ben 3 aylik youtube premium kazandım username forumdaki bir paylaşımdan ama ücret kesilmiş 3 aydaha dolmadı iptal ettim 200 TL kesmişler hesaptan bu nasıl oluyor bilgisi olan varmi
sanal kart oluştur sanal kartin üzerine al sonra aboneliği iptal et ardından açtığın sanal kartı kapatiyorsun bitti gitti bukadar 10 hakkin var yani 10 ay premium demek her açtığın sanal karta alinmamis gmail hesabı üzerine prem alabilirsin 😉

Teşekkürler

Benim diğer youtube premium 3 Aylık ucretsiz hediye kazandığım Halde bana gelen kodu girdikten sonra 3ay boyunca benden toplamda 200 TL para kesilmis bu nasıl oluyor hem ücretsiz hemde para kesmiş bunun Bir açıklaması varmi ??

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register