IPTV 6x 🌏 cccam iptv panel 🌏kodları uzun sürelidir 💫

Use when only u share iptv,s
ccam özelliği olan uydu cihazları ve pc de vlc playerde gerekenleri ayarlarsan izleyebilirsin yani karşında internet üzerinde bir uydu portu var öyle düşün Türksatta mesela şifreli kanallar kapali ama uydu cihazında ccam ozelligi varsa kur şifreli kanallar şifresizle birlikte tüm dünya portalini izlersin avrupada yaygin populer bir konu Türkiye'de ender rastlanan bir şeydi gun yüzüne çıkarmak istedim arkasi da gelecek 😅
bein grubun şifreleme sistemi olan irdeto'yu çözen server yok olsa var ya ohoooo :D etraf acayip şenlenir

aga be OLDMAN CCCAM server lazım güzel satan varsa müşteri olabilirim ama oldman şart
kullanmadim ama sormak istiyorum yine merakımdan oldmanin özelliği ne tam olarak içerik anlatirsan ilgi mi cekecek bir portsa sallarim hocam 😅

kullanmadim ama sormak istiyorum yine merakımdan oldmanin özelliği ne tam olarak içerik anlatirsan ilgi mi cekecek bir portsa sallarim hocam 😅
oldman server heryerde yok genellikle almanyadaki gurbetçilerin sattığı server üyelik, zaten paypal olmadan ve bizde yasak olduğun dolayı alamıyorsun ancak gurbetçi arkraban varsa onlar senin adına alıp kullanabilirsin. oldman sever şuanda d-smartın uydu yayının hepsini çözüyor. tivibunun ise NDS şifrelemesi bağlı kanallarını çözer örnek sinema tv 1-2 aile v.b
oldman server diğer uyduların ehmen hemen hepsini çözen server biraz fiyat olarak pahaladır ama kesinlikle İPTV den daha iyi verim alırsın. ben önceden İPTV den maç izlezdim 16.derece albanin uydusu var orada supersportlar var TR maçları veriyorlar ayrıyeten 19 derece astra uydusu BEİN FRANCE buradada izlersin hatta 4k kalitesinde , önemli olan bu üyeliği satanı bulmakta ve gurbetçi birini bağlamakta.

:cool:

Thanks!!!!!!!

ccam özelliği olan uydu cihazları ve pc de vlc playerde gerekenleri ayarlarsan izleyebilirsin yani karşında internet üzerinde bir uydu portu var öyle düşün Türksatta mesela şifreli kanallar kapali ama uydu cihazında ccam ozelligi varsa kur şifreli kanallar şifresizle birlikte tüm dünya portalini izlersin avrupada yaygin populer bir konu Türkiye'de ender rastlanan bir şeydi gun yüzüne çıkarmak istedim arkasi da gelecek 😅
Üstad bu ccamleri open bulette nasıl tararız?Yada olurmu?saygılar,

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register