Başvuru AUTHORIZED APPLICATION

joker8121

joker8121

Silver Cracker
1
Rep
110
User ID:
18981
Point: 7,165
İletişim
Sayın Yönetici/Müdür

Benim adım Arda ve 23 yaşındayım. Ekibinize Moderatör veya Destek Personeli üyesi olarak katılmakla ilgilendiğimi belirtmek için yazıyorum. Birkaç yıldır çevrimiçi topluluklarda ve forumlarda aktif olarak yer alıyorum ve bu da dijital platformların nasıl çalıştığını ve kullanıcı topluluklarının nasıl yönetilmesi gerektiğini anlamama yardımcı oldu.

Daha önce resmi olarak bir personel unvanım olmamasına rağmen, çeşitli platformlarda aktif ve ilgili bir üye olarak değerli deneyimler kazandım. Bu katılım sayesinde forum yapıları, topluluk kuralları, kullanıcı etkileşimi ve panel sistemleri hakkında güçlü bir anlayış geliştirdim. Kullanıcıyla ilgili görevleri yönetme, aktiviteyi izleme ve çevrimiçi bir ortamda düzeni sağlama konusunda kendime güveniyorum.

Platforma günde en az 9 saat ayırabilirim, ortalama olarak günde 4-6 saat müsaitim. Hafta sonları ve boş zamanlarımda gerekirse daha fazla zaman ayırabilirim.

Güçlü yönlerim şunlardır:

Steam hesapları ve dijital platform sistemleri bilgisi

Hacker olarak hesap hackleme geçmişi

Netflix gibi abonelik tabanlı hizmetleri anlama

SMM panel mantığı ve yönetimine aşinalık

Güçlü iletişim becerileri ve kullanıcı desteği

Hızlı öğrenme yeteneği ve yüksek sorumluluk duygusu

Topluluk düzenini ve aktivitesini korumaya bağlılık

Hedefim, Moderatör veya Destek pozisyonunda başlamak, ekibe aktif olarak katkıda bulunmak ve zamanla daha büyük sorumluluklar üstlenmektir. Disiplinli, güvenilir ve öğrenmeye istekliyim. Verilen görevleri ciddiye alıyorum ve her zaman verimli bir şekilde tamamlamayı hedefliyorum.

Zamanınız ve değerlendirmeniz için teşekkür ederim. Ekibinize katkıda bulunma fırsatını dört gözle bekliyorum.

Saygılarımla,
Arda

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register