Danzy Danzy Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Member User ID: 27964 Joined: Jan 3, 2026 Messages: 3 Point: 685 Jan 13, 2026 #1 hocalarım herhangi bir checkerı kurduğumda py dosyasını çalıştır diyorum ama sadece cmd açılıp kapanıyor checker çalışmıyor bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi
hocalarım herhangi bir checkerı kurduğumda py dosyasını çalıştır diyorum ama sadece cmd açılıp kapanıyor checker çalışmıyor bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi
otistik otistik Forumdan Uzaklaştıırıldı 140 Rep -dsadsadsadsad-> 7,325 Likes Kaybol 2024 Yılı en iyi moderatoru 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 8 Joined: May 5, 2024 Messages: 691 Point: 182,921 Award 2024 Yılı en iyi moderatoru 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi İletişim Jan 13, 2026 #2 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. Danzy said: hocalarım herhangi bir checkerı kurduğumda py dosyasını çalıştır diyorum ama sadece cmd açılıp kapanıyor checker çalışmıyor bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi Click to expand... gerekli modüller hangileriyse onları kur Upvote 0 Downvote
Danzy said: hocalarım herhangi bir checkerı kurduğumda py dosyasını çalıştır diyorum ama sadece cmd açılıp kapanıyor checker çalışmıyor bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi Click to expand... gerekli modüller hangileriyse onları kur
Danzy Danzy Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Member User ID: 27964 Joined: Jan 3, 2026 Messages: 3 Point: 685 Jan 13, 2026 #3 her gece götten veriyorum said: gerekli modüller hangileriyse onları kur Click to expand... gerekli modülleri nasıl bulacağım Upvote 0 Downvote
her gece götten veriyorum said: gerekli modüller hangileriyse onları kur Click to expand... gerekli modülleri nasıl bulacağım
otistik otistik Forumdan Uzaklaştıırıldı 140 Rep -dsadsadsadsad-> 7,325 Likes Kaybol 2024 Yılı en iyi moderatoru 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 8 Joined: May 5, 2024 Messages: 691 Point: 182,921 Award 2024 Yılı en iyi moderatoru 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi İletişim Jan 13, 2026 #4 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. Danzy said: gerekli modülleri nasıl bulacağım Click to expand... açık kaynak ise dosyanın başında modül isimleri vardır değilse indirdiğin forum artık nerdeyse orda paylaşan kişi yazmış olması gerek Upvote 0 Downvote
Danzy said: gerekli modülleri nasıl bulacağım Click to expand... açık kaynak ise dosyanın başında modül isimleri vardır değilse indirdiğin forum artık nerdeyse orda paylaşan kişi yazmış olması gerek