Question Config yardım

Topics only with Question

cihanak1

cihanak1

Bronze Cracker
0
Rep
18
User ID:
4085
Point: 1,571
Genellikle config yapmak istediğim istelerin tokenden bağımsız sayı ve harflerle karışık bir şey daha istiyor ve ben bunu bir türlü bulamadım yarıdmcı olabilecek biri ya da birileri yok mudur?
bahsi geçen yer: https://hizliresim.com/84ajy4v

Bazen hash degerleri sabitdir bazende degiskendir, iki farkli hesapla denersen, degisken olup olmadigini bulabilirsin, hangi site oldugunu yazsaydin, bakip yadimci olmaya calisabilirdik. birincisi base 64, ikinci kisimdakilerde sha256 ya benziyor, user:pass sha256 olabilir belki ( orada : var ondan diyorum ), hangi site ile alakali belirtirsen iyi olur

bu o config ile alakalı değil ama genel olarak yaptığım bütün configlerde bu sorun var
bunu baska yere yazacaktim yanlislikla senin bölüme yazmisim, kusura bakma, senin istekle alakali degildir, düzeltirim

Bazen hash degerleri sabitdir bazende degiskendir, iki farkli hesapla denersen, degisken olup olmadigini bulabilirsin, hangi site oldugunu yazsaydin, bakip yadimci olmaya calisabilirdik. birincisi base 64, ikinci kisimdakilerde sha256 ya benziyor, user:pass sha256 olabilir belki ( orada : var ondan diyorum ), hangi site ile alakali belirtirsen iyi olur
medyabayim adlı site içindi

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register