qRanDz qRanDz Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 180 Likes Bronze Cracker User ID: 26597 Joined: Nov 30, 2025 Messages: 12 Point: 2,115 İletişim Dec 6, 2025 #1 Cookie ile ilgili Hesaplar Felan Atıyorsunuz Eyvallah Ama Mesela Örnek Veriyorum Supercell Supercellin Sitesinde E posta değiştirme Yok Hadi Onu Geçtim Oyunda Cookie ile Giriş Yapmayı Diyorum mesela Haydaydan Cookie aldık Hesaptan Hesaba Lootları Aktarıcam Ama Sadece Supercellin Sitesinde Giriş Yapılı Diyor Gmaile Giriş Yapmadıkdan Sonra Oyuna Girilmez Yani bi Anlamı Yok (Ben Bilmiyorsam) Çözümü Felan Varsada Yazarmısınız
Cookie ile ilgili Hesaplar Felan Atıyorsunuz Eyvallah Ama Mesela Örnek Veriyorum Supercell Supercellin Sitesinde E posta değiştirme Yok Hadi Onu Geçtim Oyunda Cookie ile Giriş Yapmayı Diyorum mesela Haydaydan Cookie aldık Hesaptan Hesaba Lootları Aktarıcam Ama Sadece Supercellin Sitesinde Giriş Yapılı Diyor Gmaile Giriş Yapmadıkdan Sonra Oyuna Girilmez Yani bi Anlamı Yok (Ben Bilmiyorsam) Çözümü Felan Varsada Yazarmısınız
Otistik Lurexa Otistik Lurexa Forumdan Uzaklaştıırıldı 35 Rep -dsadsadsadsad-> 10,251 Likes Kaybol Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar User ID: 20496 Joined: Aug 20, 2025 Messages: 621 Point: 8,860 Award Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar Dec 6, 2025 #2 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. qRanDz said: Cookie ile ilgili Hesaplar Felan Atıyorsunuz Eyvallah Ama Mesela Örnek Veriyorum Supercell Supercellin Sitesinde E posta değiştirme Yok Hadi Onu Geçtim Oyunda Cookie ile Giriş Yapmayı Diyorum mesela Haydaydan Cookie aldık Hesaptan Hesaba Lootları Aktarıcam Ama Sadece Supercellin Sitesinde Giriş Yapılı Diyor Gmaile Giriş Yapmadıkdan Sonra Oyuna Girilmez Yani bi Anlamı Yok (Ben Bilmiyorsam) Çözümü Felan Varsada Yazarmısınız Click to expand... SUPERCELLERDE OLMUYOR ONLARA HTMAIL VEYA GMAIDEN GIRILDIGI ICIN O COOKIELER SADECE SUPERCELL STOREYE GIRIYOR BASKA OOKIELER DENEYEBILIRSINIZ Upvote 1 Downvote
qRanDz said: Cookie ile ilgili Hesaplar Felan Atıyorsunuz Eyvallah Ama Mesela Örnek Veriyorum Supercell Supercellin Sitesinde E posta değiştirme Yok Hadi Onu Geçtim Oyunda Cookie ile Giriş Yapmayı Diyorum mesela Haydaydan Cookie aldık Hesaptan Hesaba Lootları Aktarıcam Ama Sadece Supercellin Sitesinde Giriş Yapılı Diyor Gmaile Giriş Yapmadıkdan Sonra Oyuna Girilmez Yani bi Anlamı Yok (Ben Bilmiyorsam) Çözümü Felan Varsada Yazarmısınız Click to expand... SUPERCELLERDE OLMUYOR ONLARA HTMAIL VEYA GMAIDEN GIRILDIGI ICIN O COOKIELER SADECE SUPERCELL STOREYE GIRIYOR BASKA OOKIELER DENEYEBILIRSINIZ
qRanDz qRanDz Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 180 Likes Bronze Cracker User ID: 26597 Joined: Nov 30, 2025 Messages: 12 Point: 2,115 İletişim Dec 6, 2025 #3 Lurexa said: SUPERCELLERDE OLMUYOR ONLARA HTMAIL VEYA GMAIDEN GIRILDIGI ICIN O COOKIELER SADECE SUPERCELL STOREYE GIRIYOR BASKA OOKIELER DENEYEBILIRSINIZ Click to expand... Tamamdır Sağolun Upvote 0 Downvote
Lurexa said: SUPERCELLERDE OLMUYOR ONLARA HTMAIL VEYA GMAIDEN GIRILDIGI ICIN O COOKIELER SADECE SUPERCELL STOREYE GIRIYOR BASKA OOKIELER DENEYEBILIRSINIZ Click to expand... Tamamdır Sağolun