Başvuru 🎯 CrackerMain Yetkili Başvurum

Status
Not open for further replies.

nudellaniz

nudellaniz

Bronze Cracker
0
Rep
562
User ID:
23621
Point: 2,715
İletişim
Selam CrackerMain ekibi,
Ben Nudellaniz, 20 yaşındayım ve uzun süredir çevrim içi topluluklarda aktifim. CrackerMain’e düzenli katkı sağlamak ve forumun gelişiminde aktif rol almak için yetkili başvurumu yapıyorum.

💼 Deneyimlerim​

2020 zamanlarında MemoryHacker, RealityCheats ve iWebForum gibi dönemin en aktif platformlarında moderator olarak görev aldım.
O dönem, forum düzenini sağlama, içerik denetimi ve topluluk yönetimi konularında ciddi tecrübe kazandım.
Zaman geçse de bu tecrübeler bana disiplin, sorumluluk bilinci ve ekip çalışmasının önemini kazandırdı.

⏰ Aktiflik​

Günde ortalama 5–10 saat aktifim. Forumda gelen bildirimlere hızlı yanıt verebilir, yeni içerikleri düzenli olarak paylaşabilir ve aktifliği koruyabilirim.

🧠 Bilgi Sahibi Olduğum Konular​

CrackerMain’de katkı sağlayabileceğim alanlar:

• Config paylaşımları
  • Combolist & Log içerikleri
  • Web siteleri / tool tanıtımları
  • Method & rehber paylaşımları
  • Web Site Tasarımları

Güncel kalmayı severim; her paylaştığım içeriği kontrol eder, kalitesinden emin olmadan yayınlamam.

⚙️ Teknik Tarafım​

Frontend Developer olarak web tarafında deneyimliyim. Forum sistemleri, tema yapıları ve kullanıcı arayüzleriyle ilgilenmeyi seviyorum — gerektiğinde teknik destek de verebilirim.

📅 Paylaşım Sıklığı​

Günde ortalama 4–8 paylaşım yaparak forumun aktifliğini canlı tutabilirim. Düzenli içerik üretimi benim için bir alışkanlık haline geldi.

💪 Neden Ekibe Uygunum?​

• Daha önceki moderasyon tecrübemle topluluk yönetiminde neyin işe yarayıp neyin yaramadığını iyi biliyorum.
  • Ekip ruhuna önem veririm; gerektiğinde inisiyatif alırım, gerektiğinde destek olurum.
  • Forumun büyümesi ve kullanıcı deneyiminin gelişmesi için elimden gelenin fazlasını yaparım.

📜 Son Söz​

Kuralları tamamen okudum ve kabul ediyorum. CrackerMain ekibinin bir parçası olup, bilgi paylaşımını ve düzeni en üst seviyede tutmak istiyorum.
Değerlendirmeniz için teşekkür ederim. 🌟

Saygılarımla,
Nudellaniz

Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
gptye yazdırmasan iyiydi neyse inceliyorum dönüş sağlarım.

Tüm sayfalar yüklendi.
Status
Not open for further replies.
Home Register