yeni diye bişey yazmadım. çalışmayan configleri atma bunuda illa belirtmemiz mi lazım?
Nyash General 68 Rep -dsadsadsadsad-> 6,567 Likes General 1 Yıllık Üye 2FA Aktif Yazar Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 896 Joined: Jul 10, 2024 Messages: 917 Point: 73,320 Award 1 Yıllık Üye 2FA Aktif Yazar Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi Aug 9, 2024 #7 tekgercek said: yeni diye bişey yazmadım. Click to expand... çalışmayan configleri atma bunuda illa belirtmemiz mi lazım?
tekgercek said: yeni diye bişey yazmadım. Click to expand... çalışmayan configleri atma bunuda illa belirtmemiz mi lazım?
ArasKargo Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Member User ID: 971 Joined: Jul 15, 2024 Messages: 28 Point: 580 Aug 31, 2024 #8 tekgercek said: *** Hidden text: cannot be quoted. *** birdahaki paylaşım ne olsun yorumları dikkate alıyorum.azdan az gider çoktan çok Click to expand...
tekgercek said: *** Hidden text: cannot be quoted. *** birdahaki paylaşım ne olsun yorumları dikkate alıyorum.azdan az gider çoktan çok Click to expand...