zeemdelad zeemdelad Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Member User ID: 29923 Joined: Jan 31, 2026 Messages: 7 Point: 395 Feb 7, 2026 #1 Donutsmpde base bulmak vs. için banlatmayacak hile varmı?
KozVelsGG KozVelsGG Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Member User ID: 34160 Joined: Apr 4, 2026 Messages: 1 Point: 90 Apr 4, 2026 #2 Tecrübelerimle Konuşuyorum Eski Free Krypthon Banlatiyor Ama Şuanki Chunk Finder Çalişan Ücretli Versiyonunda Uzun Süredir Kullanmama Rağmen Ban Yemedim 1200TL fln Life Time Piyasasi Free ler ÇoK Kötü Fast Break Kullanmadiğin Ve PvP Atmadiğin Sürece Ban Yemezsin Meteora Bir Kaç Eklenti Ekleyip Kullanabiliyorsunda Yine Çok Hizli Ban Yedirtiyor Free Kullanmani Tavsiye Etmem Birde Düzgün Kullanman Gerekiyor Elytrani ara Light Esp Chunk Finder Aç Basse Ara Temiz Kullanirsin. Upvote 0 Downvote
Tecrübelerimle Konuşuyorum Eski Free Krypthon Banlatiyor Ama Şuanki Chunk Finder Çalişan Ücretli Versiyonunda Uzun Süredir Kullanmama Rağmen Ban Yemedim 1200TL fln Life Time Piyasasi Free ler ÇoK Kötü Fast Break Kullanmadiğin Ve PvP Atmadiğin Sürece Ban Yemezsin Meteora Bir Kaç Eklenti Ekleyip Kullanabiliyorsunda Yine Çok Hizli Ban Yedirtiyor Free Kullanmani Tavsiye Etmem Birde Düzgün Kullanman Gerekiyor Elytrani ara Light Esp Chunk Finder Aç Basse Ara Temiz Kullanirsin.