Method Edu Mail İle figma alma

Use Only when u Share Methods

𝗣𝗲𝘁𝗲𝗿 𝗣𝗮𝗻

Legendary
17
Rep
34,173
User ID:
5081
Point: 1,003,395
Award
iletişim
Öncelikle bir hesap oluşturun ve gerekli hesap bilgilerini eksiksiz şekilde girin. Ardından "Create Application" butonuna tıklayarak başvuru sürecini başlatın. Açılan formda adımları takip ederek bilgileri doldurun ve "All Other Non-Degree Seeking" seçeneğinden dersi belirleyin.
Başvuru formunu eksiksiz şekilde doldurup gönderdiğinizde, başvurunuzu "My Account" (Hesabım) bölümünden takip edebilirsiniz. Genellikle başvurular, yaklaşık yarım saat içinde Tamamlanmış olarak görüntülenmektedir...

Content Locked
To view the content, you need to Sign In or Register.

Figma Education planına başvuru yaparken görseldeki adımlarda şu seçimleri yapmalısınız:

1. "Are you a student, educator, or administrator?" (Bir öğrenci, eğitimci veya yönetici misiniz?)
✅ Student (Öğrenci) seçili olmalı...

2. "What type of institution do you attend or work for?" (Hangi türde bir eğitim kurumuna gidiyorsunuz ya da çalışıyorsunuz?)
📘 Açılır menüden: K12 seçili (isterseniz bu kısmı okul türünüze göre "University", "College" vb. olarak değiştirebilirsiniz ama örnekte K12 seçilmiş).

3. Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikası onayı:
✅ “Yes, I agree” (Evet, kabul ediyorum) seçili olmalı.
Bu adımda en az 13 yaşında olduğunuzu da onaylamış oluyorsunuz.

4. Eğitim durumu beyanı:
✅ “Yes, I agree” (Evet, kabul ediyorum) seçili olmalı.
Bu adımda gerçekten bir eğitim kurumuna kayıtlı olduğunuzu ve Figma’dan talep gelirse bunu belgeleyebileceğinizi onaylıyorsunuz.
⚠️ Ayrıca yanlış beyanda bulunursanız ücretsiz erişiminiz iptal edilebilir ve ücret talep edilebilir.

5. Son adım:
🔘 Tüm gerekli kutucuklar “Yes, I agree” şeklinde seçildikten sonra Submit butonuna tıklayarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register