CM OZEL FORUM SCRIPT (EGITIM AMACLI)

ZeinKom £€$

ZeinKom £€$

Forumdan Uzaklaştıırıldı
21
Rep
2,595
User ID:
30439
Point: 3,840
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Kendi projelerim için geliştirdiğim, üzerinde uzun süredir çalıştığım modern ve kullanıcı dostu forum scriptini bugün itibariyle herkesin kullanımına ücretsiz olarak sunuyorum. Amacım, hantal ve eski görünümlü forum sistemlerinden sıkılanlar için hızlı, şık ve güncel teknolojilerle donatılmış bir alternatif oluşturmaktı.

🔥 Öne Çıkan Bazı Özellikler:
Tam Renk Kontrolü: Tek tuşla Karanlık (Dark) ve Aydınlık (Light) mod geçişi.
Gelişmiş Profil Yönetimi: Sürükle-bırak ve kırpma (Cropper.js) destekli avatar ve kapak fotoğrafı yükleme sistemi.
Modern Admin Paneli: Kullanıcı yönetimi, rapor inceleme, rozet sistemi ve tam kapsamlı reklam yönetim alanı.
Dinamik Reklam Alanları: Header Banner (970x90) gibi alanlara admin panelinden görsel veya HTML kodu ekleme desteği.
Etkileşimli İçerik: BBCode desteği, gelişmiş alıntılama sistemi, hızlı cevap editörü ve konu/mesaj beğenme özellikleri.
Güvenlik: CSRF korumalı formlar ve modern veritabanı mimarisi.
Kompakt Tasarım: 1100px genişliğinde hizalanmış, dağınıklıktan uzak profesyone
Content Locked
To view the content, you need to Sign In or Register.
l arayüz.

Kendi projelerim için geliştirdiğim, üzerinde uzun süredir çalıştığım modern ve kullanıcı dostu forum scriptini bugün itibariyle herkesin kullanımına ücretsiz olarak sunuyorum. Amacım, hantal ve eski görünümlü forum sistemlerinden sıkılanlar için hızlı, şık ve güncel teknolojilerle donatılmış bir alternatif oluşturmaktı.

🔥 Öne Çıkan Bazı Özellikler:
Tam Renk Kontrolü: Tek tuşla Karanlık (Dark) ve Aydınlık (Light) mod geçişi.
Gelişmiş Profil Yönetimi: Sürükle-bırak ve kırpma (Cropper.js) destekli avatar ve kapak fotoğrafı yükleme sistemi.
Modern Admin Paneli: Kullanıcı yönetimi, rapor inceleme, rozet sistemi ve tam kapsamlı reklam yönetim alanı.
Dinamik Reklam Alanları: Header Banner (970x90) gibi alanlara admin panelinden görsel veya HTML kodu ekleme desteği.
Etkileşimli İçerik: BBCode desteği, gelişmiş alıntılama sistemi, hızlı cevap editörü ve konu/mesaj beğenme özellikleri.
Güvenlik: CSRF korumalı formlar ve modern veritabanı mimarisi.
Kompakt Tasarım: 1100px genişliğinde hizalanmış, dağınıklıktan uzak profesyone*** Hidden text: cannot be quoted. ***
l arayüz.
Eline sağlık hocam

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register