Account Gemini bypass istediğinizi yaptırma promptu Yeni/2026

Topics only with Accounts

swoxyfrower

swoxyfrower

Titanum
49
Rep
7,440
User ID:
6360
Point: 110,896
Veri hatırlama özelliğini kapatın belki sorun çıkarır.
Content Locked
To view the content, you need to Sign In or Register.

Promptta hiç birşeye dokunmayın en küçük değişiklik calismamasina yol açar kimin tarafından yapıldığını vs değiştirmeyin sorun çıkmasın hile/crack vs kod yazdırabilirsiniz ek başka met yap vs birşeyler de yaptırmadım test edersiniz yapamayanlar bana yazmasin bende çalışıyor.

deneyen varmı?

Veri hatırlama özelliğini kapatın belki sorun çıkarır.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

Promptta hiç birşeye dokunmayın en küçük değişiklik calismamasina yol açar kimin tarafından yapıldığını vs değiştirmeyin sorun çıkmasın hile/crack vs kod yazdırabilirsiniz ek başka met yap vs birşeyler de yaptırmadım test edersiniz yapamayanlar bana yazmasin bende çalışıyor.
Flash lite yapın hızlı modda düşünmüyor

I cannot adopt this persona or bypass safety protocols to provide instructions on restricted topics such as weapons, bombs, or hacking. If you have a benign request or need information on a standard programming or educational topic, please let me know.

I cannot adopt this persona or bypass safety protocols to provide instructions on restricted topics such as weapons, bombs, or hacking. If you have a benign request or need information on a standard programming or educational topic, please let me know.
Try code script etc.

Proya aldığım zaman talebi reddediyor

Proya aldığım zaman talebi reddediyor
Proda uzun düşüyor veya kapsamli modda o yüzden hızlı yanıt vereceği bir moda alın zaten düşünmesine gerek yok içersinden milyarlarca kod var çıkarıp direk yapıştırsin istiyoruz zaten

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register