Satıyorum HOTMAIL COUNTRY SHORTER CONFIG / HOTMAİL ÜLKE AYİRİCİ CONFİG

Denx!

Denx!

Forumdan Uzaklaştıırıldı
61
Rep
20,291
User ID:
3654
Point: 38,195
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.

HOTMA1L COUNTRY SHORTER CONFIG PROXYLESS (AUTO SAVE TO TXT LIKE (TURKEY 🇹🇷.TXT) ONLY 10 $

HOTMAİL ÜLKE AYİRİCİ CONFİG PROXYLESS OTOMATİK DOSYAYA KAYIT EDER ÖRNEK OLARAK TURKEY 🇹🇷.TXT GİBİ SADECE 10 $

(PAYMENT/ÖDEME YÖNETİMİ : LTC / TRON USDT)

TELEGRAM: @TheRealDenx / @TheRealDenx_Bot

HOTMA1L COUNTRY SHORTER CONFIG PROXYLESS (AUTO SAVE TO TXT LIKE (TURKEY 🇹🇷.TXT) ONLY 10 $

HOTMAİL ÜLKE AYİRİCİ CONFİG PROXYLESS OTOMATİK DOSYAYA KAYIT EDER ÖRNEK OLARAK TURKEY 🇹🇷.TXT GİBİ SADECE 10 $

kanka bu configler nedense ülkeyi tam olarak ayıramıyor, tr olan hesapların büyük çoğunluğunu başka ülke olarak görüyor, diğer ülkelerde de bu şekilde olabilir muhtemelen bu configde de bu şekilde.

Telegram dönüş sağlarmısın satın almak istiyorum

kanka bu configler nedense ülkeyi tam olarak ayıramıyor, tr olan hesapların büyük çoğunluğunu başka ülke olarak görüyor, diğer ülkelerde de bu şekilde olabilir muhtemelen bu configde de bu şekilde.
O config le alakalı bir durum değil hesap sahibi kendini hangi ülkede belirlemisse onu gösterir tamamen hesapla alakalı bir durum

O config le alakalı bir durum değil hesap sahibi kendini hangi ülkede belirlemisse onu gösterir tamamen hesapla alakalı bir durum
rogue ile checklediğimde tr olarak gösteren hesap svb configlerinde başka bir ülke olarak gözüküyor, bundan bahsediyorum, adamın zaten hesap tr kayıtlı, svb de başka ülke gözüküyor, tüm svb configlerinde böyle bu durum, elimde onlarca ulke cap config mevcut proxyless proxyli farketmiyor hepsinde aynı sekilde

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register