Method INSTAGRAM GÜNLÜK 1000 TAKİPÇİ KAZANMA SİTESİ BEDAVA

Use Only when u Share Methods

salih_jipoksl

salih_jipoksl

Bronze Cracker
0
Rep
347
User ID:
23654
Point: 4,825
İletişim
SİTE TIKLA
🚀 Şifresiz ve Ücretsiz: Günde 500+ Instagram Takipçisi Kazanma Yöntemi
Dostlar, piyasadaki en etkili ve şifre gerektirmeyen Instagram takipçi büyütme taktiğini sizlerle paylaşıyorum. Tamamen ücretsiz olan bu yöntemle, hiçbir risk almadan ve her işlemde 50 takipçi kazanabilirsiniz.

📌 Adım Adım Uygulama Rehberi
Hesap Kontrolü: İşleme başlamadan önce Instagram hesabınızın herkese açık olduğundan ve profilinizde en az bir adet gönderi (fotoğraf/video) bulunduğundan emin olun. Aksi takdirde sistem hesabınızı bulamaz.
Sipariş Ekranı: Siteden 50 takipçilik paketi seçin (Ücret kısmı $0 olarak görünecektir). Kullanıcı adınızı girip robot doğrulamasını tamamlayın.
Bilgileri Doldurma: Açılan ekranda ad, soyad, telefon ve e-posta gibi kişisel bilgiler istenecektir. Buraya tamamen rastgele bilgiler yazabilirsiniz.
Örnek E-posta: [email protected]
Örnek Telefon: 5555555555 (Türkçe karakter kullanmamaya ve numaranın 11 haneli olmasına dikkat edin).
Onay: Sayfayı aşağı kaydırıp "Free Trial" (Ücretsiz Deneme) butonuna tıklayın. Takipçileriniz anında hesabınıza
gönderilmeye başlanacaktır.

⚠️ Kritik Uyarılar (Mutlaka Okuyun!)
Sistem Limitleri ve Buglar: Sistem normalde 5 dakikada bir sipariş vermenize izin veriyor. Eğer bir hata ile karşılaşırsanız işlemi gizli sekmeden deneyebilirsiniz.
Algoritma Engeli: Her 5 dakikada bir bu işlemi tekrarlarsanız, Instagram durumu "bot aktivitesi" olarak algılayıp gelen takipçileri silebilir. Bu yüzden işlemi saatte bir yapmanızı öneririm. Saatte bir yapsanız dahi günde net 1.200 takipçi kazanmış olursunuz.
Düşüş Garantisi: Gönderilen takipçiler 120 gün garantilidir. Bu süre zarfında herhangi bir düşüş yaşanırsa sistem tarafından otomatik olarak telafi edilir.

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register