Başvuru İronman yetkili başvurusu

Status
Not open for further replies.

ironman

ironman

Forumdan Uzaklaştıırıldı
6
Rep
6,271
User ID:
9552
Point: 10,296
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
1. Daha önce herhangi bir forumda rol aldınız mı? Aldıysanız hangi roldeydiniz ve ne kadar süre görev yaptınız?
-Formda Almadım ama discord swlerim vardı.
-Xalorant isimli 2k lık kendi sunucum (2022- 2024 sunucuyu sattım sonra)
-KALORANT isimli discord sunucusunda ortak kurucu hesabım vardı(2023- 2025 anlaşamakdık fazla ayrıldım)
-KALASNİKOV isimli discord sunucusunun sahibiydim 6 k (2021- 2025 sunucuyu sattım)
-alorant isimli discord sunucusunda Yöneticiydim(2025 -2025 anlaşamadık ayrıldım)
-Xalorant 2025 Kurdum tekrar sunucuyu daha sonra CAK1 çevidim şuanlık aktif olarak oradan devam ediyorum.
-Crackermain.net de moderatörlük yaptım
Aktif olarak bir yerde yetkili değilim.

2. Yaşınızı belirtiniz.
23

3. Günde ortalama ne kadar süre aktif olabilirsiniz?
Ortalama= 5-6 saat arası

4. Hangi konularda bilgi sahibisiniz ya da hangi alanlarda ekibe katkı sağlayabileceğinizi düşünüyorsunuz?
-config
-checker
-combo
-proxy

Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
1. Daha önce herhangi bir forumda rol aldınız mı? Aldıysanız hangi roldeydiniz ve ne kadar süre görev yaptınız?
-Formda Almadım ama discord swlerim vardı.
-Xalorant isimli 2k lık kendi sunucum (2022- 2024 sunucuyu sattım sonra)
-KALORANT isimli discord sunucusunda ortak kurucu hesabım vardı(2023- 2025 anlaşamakdık fazla ayrıldım)
-KALASNİKOV isimli discord sunucusunun sahibiydim 6 k (2021- 2025 sunucuyu sattım)
-alorant isimli discord sunucusunda Yöneticiydim(2025 -2025 anlaşamadık ayrıldım)
-Xalorant 2025 Kurdum tekrar sunucuyu daha sonra CAK1 çevidim şuanlık aktif olarak oradan devam ediyorum.
-Crackermain.net de moderatörlük yaptım
Aktif olarak bir yerde yetkili değilim.

2. Yaşınızı belirtiniz.
23

3. Günde ortalama ne kadar süre aktif olabilirsiniz?
Ortalama= 5-6 saat arası

4. Hangi konularda bilgi sahibisiniz ya da hangi alanlarda ekibe katkı sağlayabileceğinizi düşünüyorsunuz?
-config
-checker
-combo
-proxy
Geri Hoşgeldin İncelenip Dönüş Sağlanılacaktır.

Tüm sayfalar yüklendi.
Status
Not open for further replies.
Home Register