babalarınbabas0 babalarınbabas0 Forumdan Uzaklaştıırıldı 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Kaybol User ID: 28783 Joined: Jan 16, 2026 Messages: 2 Point: 1,190 Apr 2, 2026 #1 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. silver bullet konusu attım ve kaldırılmış nedeni nedir yeykililere konum battımı
Solution Otistik Lurexa Apr 2, 2026 babalarınbabas0 said: silver bullet konusu attım ve kaldırılmış nedeni nedir yeykililere konum battımı Click to expand... Sitede aynısı var zaten gereği yok+ sitedeki doğrulanmıştır. İyi geceler
babalarınbabas0 said: silver bullet konusu attım ve kaldırılmış nedeni nedir yeykililere konum battımı Click to expand... Sitede aynısı var zaten gereği yok+ sitedeki doğrulanmıştır. İyi geceler
Otistik Lurexa Otistik Lurexa Forumdan Uzaklaştıırıldı 35 Rep -dsadsadsadsad-> 10,250 Likes Kaybol Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar User ID: 20496 Joined: Aug 20, 2025 Messages: 621 Point: 8,850 Award Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar Apr 2, 2026 #2 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. babalarınbabas0 said: silver bullet konusu attım ve kaldırılmış nedeni nedir yeykililere konum battımı Click to expand... Sitede aynısı var zaten gereği yok+ sitedeki doğrulanmıştır. İyi geceler Upvote 0 Downvote Solution
babalarınbabas0 said: silver bullet konusu attım ve kaldırılmış nedeni nedir yeykililere konum battımı Click to expand... Sitede aynısı var zaten gereği yok+ sitedeki doğrulanmıştır. İyi geceler
babalarınbabas0 babalarınbabas0 Forumdan Uzaklaştıırıldı 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Kaybol User ID: 28783 Joined: Jan 16, 2026 Messages: 2 Point: 1,190 Apr 3, 2026 #3 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. lurexa said: Sitede aynısı var zaten gereği yok+ sitedeki doğrulanmıştır. İyi geceler Click to expand... bizimki sahtemi Upvote -1 Downvote
lurexa said: Sitede aynısı var zaten gereği yok+ sitedeki doğrulanmıştır. İyi geceler Click to expand... bizimki sahtemi
Bıraktı Bıraktı Legendary 45 Rep -dsadsadsadsad-> 4,853 Likes Legendary Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar User ID: 26972 Joined: Dec 13, 2025 Messages: 355 Point: 501,110 Award Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar Apr 3, 2026 #4 babalarınbabas0 said: bizimki sahtemi Click to expand... Onceden Atılan Konu tekrar atılamaz Farklı Kişi Olsa Dahi Upvote 0 Downvote
babalarınbabas0 said: bizimki sahtemi Click to expand... Onceden Atılan Konu tekrar atılamaz Farklı Kişi Olsa Dahi
Otistik Lurexa Otistik Lurexa Forumdan Uzaklaştıırıldı 35 Rep -dsadsadsadsad-> 10,250 Likes Kaybol Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar User ID: 20496 Joined: Aug 20, 2025 Messages: 621 Point: 8,850 Award Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar Apr 3, 2026 #5 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. babalarınbabas0 said: bizimki sahtemi Click to expand... Virüs anlamında varmı başka soru? Upvote 0 Downvote