Tools LOG EXTRACTOR V7.5 PRO

Use only when you publish Checkers

Sahmaran

Sahmaran

Sharing Team
2
Rep
1,682
User ID:
35043
Point: 3,912
Award
İletişim

LOG EXTRACTOR V7.5 PRO​

Selamlar dostlar! Bugün sizlere, üzerinde titizlikle çalıştığımız, hızı ve verimliliğiyle ön plana çıkan Sahmeran Log Extractor yazılımının son sürümünü (V7.5) tanıtıyorum. Log analizi ve veri ayıklama süreçlerinizi saniyeler içine indirecek bu araç, tamamen kullanıcı odaklı ve yüksek performanslıdır.

🚀 ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

⚡ Ultra Hızlı Tarama: Binlerce .txt dosyası arasından hedef veriyi saniyeler içinde ayıklar.

🎯 Akıllı Filtreleme: Birden fazla platformu (Netflix, Exxen, BluTV vb.) aynı anda tarayabilme özelliği.

🖥️ Gelişmiş Renkli Terminal: İşlem sürecini anlık olarak izleyebileceğiniz, başarılı/başarısız sonuçları renkli kodlarla ayıran dinamik panel.

📂 Otomatik Raporlama: Bulunan sonuçları masaüstünüzde platform isimlerine göre ayrı ayrı klasörler ve özet rapor sunar.

🎨 Modern Arayüz: Göz yormayan karanlık mod (Dark Mode) tasarımı ve interaktif öğeler.

📦 Tek Dosya (EXE): Kurulum gerektirmez, taşınabilir ve her ortamda çalışmaya hazırdır.

🛠️ NASIL KULLANILIR?

Hedefleri Belirle: Aramak istediğiniz kelimeleri veya URL'leri virgülle ayırarak girin.

Dizini Seç: Log dosyalarınızın bulunduğu ana klasörü programa gösterin.

Taramayı Başlat: Tek tıkla işlemi başlatın ve renkli terminalden süreci takip edin.

Sonuçları Al: Masaüstündeki SAHMERAN_SONUCLAR klasörüne gidin ve ayıklanmış combo verilerinizin tadını çıkarın!

⚠️ ÖNEMLİ NOT

Bu yazılım tamamen eğitim ve veri analizi amaçlı geliştirilmiştir. Kullanımından doğacak tüm sorumluluk kullanıcıya aittir.

📥 İNDİRME LİNKİ
[ İNDİR ]

Last edited by a moderator:
Şimdi belki yorum yaparsınız bu program vs zaten var idi diye, lakin bu programı yazan ilk kişi ben olduğumu düşünüyorum hiç değilse ben değilsem bile piyasaya ilk salanlardan biri benimdir.
Bir çok forumlarda açık kaynak py olarak paylaşmış idim, şimdi ise son sürüm güncelleyip exe olarak sonkez paylaşmak istedim yeni ve bol özellikli güzel programı.

isim ism degılde site dırek url olarak yapıstırcaz o sekılde log cekebılıyormu elıne saglık
hem isim hemde url destekliyor. örnek isim: netflix örnek url: netflix.com

LOG EXTRACTOR V7.5 PRO​

Selamlar dostlar! Bugün sizlere, üzerinde titizlikle çalıştığımız, hızı ve verimliliğiyle ön plana çıkan Sahmeran Log Extractor yazılımının son sürümünü (V7.5) tanıtıyorum. Log analizi ve veri ayıklama süreçlerinizi saniyeler içine indirecek bu araç, tamamen kullanıcı odaklı ve yüksek performanslıdır.

🚀 ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

⚡ Ultra Hızlı Tarama: Binlerce .txt dosyası arasından hedef veriyi saniyeler içinde ayıklar.

🎯 Akıllı Filtreleme: Birden fazla platformu (Netflix, Exxen, BluTV vb.) aynı anda tarayabilme özelliği.

🖥️ Gelişmiş Renkli Terminal: İşlem sürecini anlık olarak izleyebileceğiniz, başarılı/başarısız sonuçları renkli kodlarla ayıran dinamik panel.

📂 Otomatik Raporlama: Bulunan sonuçları masaüstünüzde platform isimlerine göre ayrı ayrı klasörler ve özet rapor sunar.

🎨 Modern Arayüz: Göz yormayan karanlık mod (Dark Mode) tasarımı ve interaktif öğeler.

📦 Tek Dosya (EXE): Kurulum gerektirmez, taşınabilir ve her ortamda çalışmaya hazırdır.

🛠️ NASIL KULLANILIR?

Hedefleri Belirle: Aramak istediğiniz kelimeleri veya URL'leri virgülle ayırarak girin.

Dizini Seç: Log dosyalarınızın bulunduğu ana klasörü programa gösterin.

Taramayı Başlat: Tek tıkla işlemi başlatın ve renkli terminalden süreci takip edin.

Sonuçları Al: Masaüstündeki SAHMERAN_SONUCLAR klasörüne gidin ve ayıklanmış combo verilerinizin tadını çıkarın!

⚠️ ÖNEMLİ NOT

Bu yazılım tamamen eğitim ve veri analizi amaçlı geliştirilmiştir. Kullanımından doğacak tüm sorumluluk kullanıcıya aittir.

📥 İNDİRME LİNKİ
[ İNDİR ]
teşekkürler

virüstotal link nerede ?

virüstotal link nerede ?
eklemeyi unutmuşum, lakin bir yetkili anime profilli arkadaş yorum yapmıştı kontrol edildi güvenli diye.

eklemeyi unutmuşum, lakin bir yetkili anime profilli arkadaş yorum yapmıştı kontrol edildi güvenli diye.
mod onay verilmiyo bu tür durumlarda vt ekliyelim lütfen

mod onay verilmiyo bu tür durumlarda vt ekliyelim lütfen
unutmuşum kusura bakma yoksa eklerdim zaten, birdahakine dikkat ederim. (zaten dediğim gibi bir yetkili arkadaş kontrol etmiş yorum yapmıştı güvenli yani.)

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register