Light Light Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 66 Likes Member User ID: 26930 Joined: Dec 11, 2025 Messages: 9 Point: 1,222 Apr 12, 2026 #1 Görüyorum millet farklı farklı sitelerden loglar çekiyorlar bunu nasıl yapıyorlar.
Solution Bıraktı Apr 12, 2026 Light said: Görüyorum millet farklı farklı sitelerden loglar çekiyorlar bunu nasıl yapıyorlar. Click to expand... Hocam Şimdi LOG cekiyorlar sitenin O Logları Ayırıyorlar site site örnek Netflix Disney diye ondan sonra onlarıda tarayıp Hitler'i ya satıyorlar yada Buraya atıyorlar yada kullanıyorlar
Light said: Görüyorum millet farklı farklı sitelerden loglar çekiyorlar bunu nasıl yapıyorlar. Click to expand... Hocam Şimdi LOG cekiyorlar sitenin O Logları Ayırıyorlar site site örnek Netflix Disney diye ondan sonra onlarıda tarayıp Hitler'i ya satıyorlar yada Buraya atıyorlar yada kullanıyorlar
Bıraktı Bıraktı Legendary 45 Rep -dsadsadsadsad-> 4,853 Likes Legendary Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar User ID: 26972 Joined: Dec 13, 2025 Messages: 355 Point: 501,110 Award Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar Apr 12, 2026 #2 Light said: Görüyorum millet farklı farklı sitelerden loglar çekiyorlar bunu nasıl yapıyorlar. Click to expand... Hocam Şimdi LOG cekiyorlar sitenin O Logları Ayırıyorlar site site örnek Netflix Disney diye ondan sonra onlarıda tarayıp Hitler'i ya satıyorlar yada Buraya atıyorlar yada kullanıyorlar Upvote 0 Downvote Solution
Light said: Görüyorum millet farklı farklı sitelerden loglar çekiyorlar bunu nasıl yapıyorlar. Click to expand... Hocam Şimdi LOG cekiyorlar sitenin O Logları Ayırıyorlar site site örnek Netflix Disney diye ondan sonra onlarıda tarayıp Hitler'i ya satıyorlar yada Buraya atıyorlar yada kullanıyorlar
Light Light Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 66 Likes Member User ID: 26930 Joined: Dec 11, 2025 Messages: 9 Point: 1,222 Apr 12, 2026 #3 Bıraktı said: Hocam Şimdi LOG cekiyorlar sitenin O Logları Ayırıyorlar site site örnek Netflix Disney diye ondan sonra onlarıda tarayıp Hitler'i ya satıyorlar yada Buraya atıyorlar yada kullanıyorlar Click to expand... reis işte bende nasıl log çekiyorlar onu çözemedim Upvote 0 Downvote
Bıraktı said: Hocam Şimdi LOG cekiyorlar sitenin O Logları Ayırıyorlar site site örnek Netflix Disney diye ondan sonra onlarıda tarayıp Hitler'i ya satıyorlar yada Buraya atıyorlar yada kullanıyorlar Click to expand... reis işte bende nasıl log çekiyorlar onu çözemedim
bababurda04 bababurda04 Legendary 0 Rep -dsadsadsadsad-> 171 Likes Legendary 1 Yıllık Üye User ID: 817 Joined: Jul 5, 2024 Messages: 77 Point: 193,001 Award 1 Yıllık Üye Apr 12, 2026 #4 Light said: reis işte bende nasıl log çekiyorlar onu çözemedim Click to expand... Kanallara paylasim yapiliyor private kanallara daha iyi loglar geliyor onlar paralı tabi logoları da rat dan çekiyorlar Upvote 0 Downvote
Light said: reis işte bende nasıl log çekiyorlar onu çözemedim Click to expand... Kanallara paylasim yapiliyor private kanallara daha iyi loglar geliyor onlar paralı tabi logoları da rat dan çekiyorlar