Account Onaylasms.com Bakiyeli Hesaplar (9 Adet)

Topics only with Accounts

CS2.exe

CS2.exe

Bronze Cracker
0
Rep
30
User ID:
24931
Point: 1,155
İletişim
Hesapların hepsi patlak denemeden atma hesapları.
istersen gel bakalım kral taramamla siteye atma zamanımı gör arada 2dk var bilmeden konuçma istersen

Hesapların hepsi patlak denemeden atma hesapları.
bu arada sende doğru denedine emin ol istersen yüksek bakiye şifre değişmişler şuan denedim 2 - 3 tanesine bile giriyor

istersen gel bakalım kral taramamla siteye atma zamanımı gör arada 2dk var bilmeden konuçma istersen
onu demiyorum canım attığın anda baktım hesapların denediklerimin hepsi patlaktı yarısından çoğu patlak yani beni ilgilendirmez ama böyle paylaşım yapmaya devam edersen uçururlar seni haberin olsun. senin için söyledim yani yoksa beni ilgilendirmiyor ne paylaşırsan paylaş.

onu demiyorum canım attığın anda baktım hesapların denediklerimin hepsi patlaktı yarısından çoğu patlak yani beni ilgilendirmez ama böyle paylaşım yapmaya devam edersen uçururlar seni haberin olsun. senin için söyledim yani yoksa beni ilgilendirmiyor ne paylaşırsan paylaş.
emin ol seninkilerde patlak mantıken şifresini değişen kullanıcıya ne yapmamı bekliyorsun senin bakmanla ilk beğenip bakan arasında baya fark var zaman farkı eyw sagol düşünmen iyi ama böyle uçururlar ederler lafı cok boş bir laf attın anda diyorsun ilk bakana bakıyom aranızda nerden baksan 10 15dk var bu yüzden yorum yaparken düzgünce düşün ve yorum yap konumu kirletiyorsun

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register