loxytr loxytr Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 3 Likes Bronze Cracker User ID: 2378 Joined: Aug 16, 2024 Messages: 8 Point: 1,327 Aug 16, 2024 #1 Merhaba dostlar, OpenBulleti bu site üzerinden indirdim lakin proxy eklemek istediğim zaman her ne kadar eklemek istesemde olmuyor. almış olduğum bir hata vs yok ekle diyorum ekran boş kalıyor proxyler ekrana gelmiyor.
Merhaba dostlar, OpenBulleti bu site üzerinden indirdim lakin proxy eklemek istediğim zaman her ne kadar eklemek istesemde olmuyor. almış olduğum bir hata vs yok ekle diyorum ekran boş kalıyor proxyler ekrana gelmiyor.
exxecomback exxecomback Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Member User ID: 1698 Joined: Aug 3, 2024 Messages: 2 Point: 440 Aug 16, 2024 #7 Xlarcys said: bende SilverBullet var buradan indirdiğim çalışan proxyler kullansamda hiçbir şekilde hit düşüremiyorum, geçmiş olsun Click to expand... Dostum DC yaz sorununu çözelim yardimci oluruz:) DC : reaperx3391 Upvote 0 Downvote
Xlarcys said: bende SilverBullet var buradan indirdiğim çalışan proxyler kullansamda hiçbir şekilde hit düşüremiyorum, geçmiş olsun Click to expand... Dostum DC yaz sorununu çözelim yardimci oluruz:) DC : reaperx3391
loxytr loxytr Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 3 Likes Bronze Cracker User ID: 2378 Joined: Aug 16, 2024 Messages: 8 Point: 1,327 Aug 17, 2024 #8 erentekinxa said: Dostum DC yaz sorununu çözelim yardimci oluruz:) DC : reaperx3391 Click to expand... Arkadaşlık isteği gönderdim hocam. Upvote 0 Downvote
erentekinxa said: Dostum DC yaz sorununu çözelim yardimci oluruz:) DC : reaperx3391 Click to expand... Arkadaşlık isteği gönderdim hocam.
loxytr loxytr Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 3 Likes Bronze Cracker User ID: 2378 Joined: Aug 16, 2024 Messages: 8 Point: 1,327 Aug 17, 2024 #9 MoonKnight said: Sağda import var orda hangi şekilde eklemek istiyorsan ekle Click to expand... İmport yaptığım vakit zaten gözükmüyor hocam. Upvote 0 Downvote
MoonKnight said: Sağda import var orda hangi şekilde eklemek istiyorsan ekle Click to expand... İmport yaptığım vakit zaten gözükmüyor hocam.
Ordinaryusİkbal Ordinaryusİkbal Forumdan Uzaklaştıırıldı 32 Rep -dsadsadsadsad-> 2,469 Likes Kaybol 1 Yıllık Üye Yazar User ID: 1301 Joined: Jul 24, 2024 Messages: 389 Point: 4,790 Award 1 Yıllık Üye Yazar Aug 17, 2024 #10 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. loxytr said: İmport yaptığım vakit zaten gözükmüyor hocam. Click to expand... Kanka inport yap , orda API fln olmasi lazım girip pasteyi seçip proxy koyacan. Ss atma şansın varmj site içi Upvote 0 Downvote
loxytr said: İmport yaptığım vakit zaten gözükmüyor hocam. Click to expand... Kanka inport yap , orda API fln olmasi lazım girip pasteyi seçip proxy koyacan. Ss atma şansın varmj site içi
loxytr loxytr Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 3 Likes Bronze Cracker User ID: 2378 Joined: Aug 16, 2024 Messages: 8 Point: 1,327 Aug 18, 2024 #11 MoonKnight said: Kanka inport yap , orda API fln olmasi lazım girip pasteyi seçip proxy koyacan. Ss atma şansın varmj site içi Click to expand... Proxylerde sorun varmış hocam Upvote 0 Downvote
MoonKnight said: Kanka inport yap , orda API fln olmasi lazım girip pasteyi seçip proxy koyacan. Ss atma şansın varmj site içi Click to expand... Proxylerde sorun varmış hocam
General General Legendary 9 Rep -dsadsadsadsad-> 8,905 Likes Legendary 1 Yıllık Üye Premium Üyelik Yazar User ID: 1537 Joined: Jul 31, 2024 Messages: 504 Point: 145,975 Award 1 Yıllık Üye Premium Üyelik Yazar Aug 24, 2024 #12 Escobar said: Kanka inport yap , orda API fln olmasi lazım girip pasteyi seçip proxy koyacan. Ss atma şansın varmj site içi Click to expand... Proxy Upvote 0 Downvote
Escobar said: Kanka inport yap , orda API fln olmasi lazım girip pasteyi seçip proxy koyacan. Ss atma şansın varmj site içi Click to expand... Proxy