subaru123 subaru123 Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Member User ID: 31869 Joined: Feb 28, 2026 Messages: 3 Point: 145 Feb 28, 2026 #1 öncelikle selamun aleyküm. KeyText Programının full sürümünü hiç bir yerde bulamadım. google'da aradım taradım bulamadım... yandexte aradım taradım bulamadım... torrentte aradım bulamadım...yabancı forumlara sitelere baktım yine bulamadım. web sitelerinde full diye paylaşılan bu program kesinlikle ve kesinlikle full olmuyor... hepsini denedim yani boş yere kendinizi yorup aramayın... full sürüm diye indirdiğiniz bu program " bilgisayarınıza ilk defa indirdiğiniz için " otomatik olarak 30 günlük deneme sürümünü aktifleştiriyor. sizde programın full olduğunu sanıyorsunuz... Yani full sürüm diye indirdiğiniz bu program 30 günden sonra key istiyor anlıyacağınız... ayrıca bu programın alternatifide yok... alternatif diye indirdiğim programlar bu program gibi makro yazmıyor... sadece kopyala yapıştır yapıyor... aramızdan bazı insanlar " full diye indirdiğin programın içinde key var onu interneti kapatıp key'i girip denesene " diyebilir. bunada cevap vereyim. DENEDİM OLMUYOR... Farklı keyleri arayıp denedim yine olmuyor... Yani kısacası bana bu küçük programı crackliyebilecek bir babayiğit lazım... karşılığında 500 TL hesabına para göndereceğim... watsapptan bana ulaşabilirsiniz: 05453167093
öncelikle selamun aleyküm. KeyText Programının full sürümünü hiç bir yerde bulamadım. google'da aradım taradım bulamadım... yandexte aradım taradım bulamadım... torrentte aradım bulamadım...yabancı forumlara sitelere baktım yine bulamadım. web sitelerinde full diye paylaşılan bu program kesinlikle ve kesinlikle full olmuyor... hepsini denedim yani boş yere kendinizi yorup aramayın... full sürüm diye indirdiğiniz bu program " bilgisayarınıza ilk defa indirdiğiniz için " otomatik olarak 30 günlük deneme sürümünü aktifleştiriyor. sizde programın full olduğunu sanıyorsunuz... Yani full sürüm diye indirdiğiniz bu program 30 günden sonra key istiyor anlıyacağınız... ayrıca bu programın alternatifide yok... alternatif diye indirdiğim programlar bu program gibi makro yazmıyor... sadece kopyala yapıştır yapıyor... aramızdan bazı insanlar " full diye indirdiğin programın içinde key var onu interneti kapatıp key'i girip denesene " diyebilir. bunada cevap vereyim. DENEDİM OLMUYOR... Farklı keyleri arayıp denedim yine olmuyor... Yani kısacası bana bu küçük programı crackliyebilecek bir babayiğit lazım... karşılığında 500 TL hesabına para göndereceğim... watsapptan bana ulaşabilirsiniz: 05453167093
github github Forumdan Uzaklaştıırıldı 3 Rep -dsadsadsadsad-> 389 Likes Kaybol User ID: 31778 Joined: Feb 26, 2026 Messages: 14 Point: 4,105 Feb 28, 2026 #2 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. subaru123 said: öncelikle selamun aleyküm. KeyText Programının full sürümünü hiç bir yerde bulamadım. google'da aradım taradım bulamadım... yandexte aradım taradım bulamadım... torrentte aradım bulamadım...yabancı forumlara sitelere baktım yine bulamadım. web sitelerinde full diye paylaşılan bu program kesinlikle ve kesinlikle full olmuyor... hepsini denedim yani boş yere kendinizi yorup aramayın... full sürüm diye indirdiğiniz bu program " bilgisayarınıza ilk defa indirdiğiniz için " otomatik olarak 30 günlük deneme sürümünü aktifleştiriyor. sizde programın full olduğunu sanıyorsunuz... Yani full sürüm diye indirdiğiniz bu program 30 günden sonra key istiyor anlıyacağınız... ayrıca bu programın alternatifide yok... alternatif diye indirdiğim programlar bu program gibi makro yazmıyor... sadece kopyala yapıştır yapıyor... aramızdan bazı insanlar " full diye indirdiğin programın içinde key var onu interneti kapatıp key'i girip denesene " diyebilir. bunada cevap vereyim. DENEDİM OLMUYOR... Farklı keyleri arayıp denedim yine olmuyor... Yani kısacası bana bu küçük programı crackliyebilecek bir babayiğit lazım... karşılığında 500 TL hesabına para göndereceğim... watsapptan bana ulaşabilirsiniz: 05453167093 Click to expand... Var bende kanka Upvote 0 Downvote
subaru123 said: öncelikle selamun aleyküm. KeyText Programının full sürümünü hiç bir yerde bulamadım. google'da aradım taradım bulamadım... yandexte aradım taradım bulamadım... torrentte aradım bulamadım...yabancı forumlara sitelere baktım yine bulamadım. web sitelerinde full diye paylaşılan bu program kesinlikle ve kesinlikle full olmuyor... hepsini denedim yani boş yere kendinizi yorup aramayın... full sürüm diye indirdiğiniz bu program " bilgisayarınıza ilk defa indirdiğiniz için " otomatik olarak 30 günlük deneme sürümünü aktifleştiriyor. sizde programın full olduğunu sanıyorsunuz... Yani full sürüm diye indirdiğiniz bu program 30 günden sonra key istiyor anlıyacağınız... ayrıca bu programın alternatifide yok... alternatif diye indirdiğim programlar bu program gibi makro yazmıyor... sadece kopyala yapıştır yapıyor... aramızdan bazı insanlar " full diye indirdiğin programın içinde key var onu interneti kapatıp key'i girip denesene " diyebilir. bunada cevap vereyim. DENEDİM OLMUYOR... Farklı keyleri arayıp denedim yine olmuyor... Yani kısacası bana bu küçük programı crackliyebilecek bir babayiğit lazım... karşılığında 500 TL hesabına para göndereceğim... watsapptan bana ulaşabilirsiniz: 05453167093 Click to expand... Var bende kanka
subaru123 subaru123 Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Member User ID: 31869 Joined: Feb 28, 2026 Messages: 3 Point: 145 Feb 28, 2026 #3 github said: Var bende kanka Click to expand... varsa gönder çalışırsa hesabına 500 TL atıcam. önden para gönder dersen olmaz. kimseye önden para göndermem. önce program sonra para. Upvote 0 Downvote
github said: Var bende kanka Click to expand... varsa gönder çalışırsa hesabına 500 TL atıcam. önden para gönder dersen olmaz. kimseye önden para göndermem. önce program sonra para.