umutbguven umutbguven Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Bronze Cracker User ID: 18105 Joined: Jul 18, 2025 Messages: 4 Point: 1,800 İletişim Feb 26, 2026 #1 1 yıldır sabit kullandığım pydroid checkerim 2 gündür abartılı şekilde bad veriyor. Response kodlarına bakıyorum proxyler saçma yerlere yönlendiriyor. Siz checklerlarınızda aynı sorunu yaşıyor musunuz? Veya proxylerde. Proxyler githubdan çektiğim proxyler public ama sabit 1 yıldır sorunsuz kullanıyordum. Kodu kapatıp açıyorum bazen düzeliyor 2 gündür uğraştım ama bilgi veya çözüm bulamadım.
1 yıldır sabit kullandığım pydroid checkerim 2 gündür abartılı şekilde bad veriyor. Response kodlarına bakıyorum proxyler saçma yerlere yönlendiriyor. Siz checklerlarınızda aynı sorunu yaşıyor musunuz? Veya proxylerde. Proxyler githubdan çektiğim proxyler public ama sabit 1 yıldır sorunsuz kullanıyordum. Kodu kapatıp açıyorum bazen düzeliyor 2 gündür uğraştım ama bilgi veya çözüm bulamadım.
Solution Megan Feb 27, 2026 checkerle veya proxy inle alakalı bir problemdir tahminen proxyler o tarz genel bir problem yaşanıcak bir hizmet değil
checkerle veya proxy inle alakalı bir problemdir tahminen proxyler o tarz genel bir problem yaşanıcak bir hizmet değil
Megan Megan Master Moderator 22 Rep -dsadsadsadsad-> 13,946 Likes Master Moderator Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar User ID: 18002 Joined: Jul 16, 2025 Messages: 1,242 Point: 168,115 Award Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar İletişim Feb 27, 2026 #2 checkerle veya proxy inle alakalı bir problemdir tahminen proxyler o tarz genel bir problem yaşanıcak bir hizmet değil Upvote 0 Downvote Solution
checkerle veya proxy inle alakalı bir problemdir tahminen proxyler o tarz genel bir problem yaşanıcak bir hizmet değil
umutbguven umutbguven Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Bronze Cracker User ID: 18105 Joined: Jul 18, 2025 Messages: 4 Point: 1,800 İletişim Feb 27, 2026 #3 Megan said: checkerle veya proxy inle alakalı bir problemdir tahminen proxyler o tarz genel bir problem yaşanıcak bir hizmet değil Click to expand... Yanıt için teşekkür ederim. Ama sorunun çözümünü bulamadım bir türlü. Proxy link değişiyorum sorun aynı. responselere bakıyorum aynı. Proxy zehirlenmesi diyor yapay zeka. Kodda dış bağlantı bir tek site ve proxy linkleri var. Siteye bakıyorum checkerimde 100 site var hepsi farklı. çoğunluğu csrf ile girilen siteler. bad key, succes key hep aynı siteler hiç bir şey değiştirmemiş. Kaldım öyle anlamaya çalışıyorum.. :) Yanıt için tekrardan teşekkür ederim. Upvote 0 Downvote
Megan said: checkerle veya proxy inle alakalı bir problemdir tahminen proxyler o tarz genel bir problem yaşanıcak bir hizmet değil Click to expand... Yanıt için teşekkür ederim. Ama sorunun çözümünü bulamadım bir türlü. Proxy link değişiyorum sorun aynı. responselere bakıyorum aynı. Proxy zehirlenmesi diyor yapay zeka. Kodda dış bağlantı bir tek site ve proxy linkleri var. Siteye bakıyorum checkerimde 100 site var hepsi farklı. çoğunluğu csrf ile girilen siteler. bad key, succes key hep aynı siteler hiç bir şey değiştirmemiş. Kaldım öyle anlamaya çalışıyorum.. :) Yanıt için tekrardan teşekkür ederim.