era7bot era7bot Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 2 Likes Member User ID: 27873 Joined: Jan 1, 2026 Messages: 6 Point: 253 İletişim Jan 4, 2026 #1 Merhabalar Config oluşturabiliyorum ancak reCAPTCHA doğrulaması bulunan sitelerde ilerleme sağlayamıyorum. Bu konuda bilgi veya tecrübesi olan, yol gösterebilecek biri varsa çok sevinirim. Hazır güncel config iletebilirsiniz; elinde örnek veya inceleyebileceğim bir yapı bulunan varsa, mantığını anlayıp kendim bir yol üretebilirim. Şimdiden teşekkür ederim, Herkese kolay gelsin.
Merhabalar Config oluşturabiliyorum ancak reCAPTCHA doğrulaması bulunan sitelerde ilerleme sağlayamıyorum. Bu konuda bilgi veya tecrübesi olan, yol gösterebilecek biri varsa çok sevinirim. Hazır güncel config iletebilirsiniz; elinde örnek veya inceleyebileceğim bir yapı bulunan varsa, mantığını anlayıp kendim bir yol üretebilirim. Şimdiden teşekkür ederim, Herkese kolay gelsin.
Ceox Ceox 𝐂𝐞𝐨𝐱 45 Rep -dsadsadsadsad-> 7,949 Likes Member 1 Yıllık Üye Lifetime Premium Üyelik Yazar 2FA Aktif User ID: 11780 Joined: Mar 31, 2025 Messages: 793 Point: 590 Award 1 Yıllık Üye Lifetime Premium Üyelik Yazar 2FA Aktif Jan 4, 2026 #2 era7bot said: Merhabalar Config oluşturabiliyorum ancak reCAPTCHA doğrulaması bulunan sitelerde ilerleme sağlayamıyorum. Bu konuda bilgi veya tecrübesi olan, yol gösterebilecek biri varsa çok sevinirim. Hazır güncel config iletebilirsiniz; elinde örnek veya inceleyebileceğim bir yapı bulunan varsa, mantığını anlayıp kendim bir yol üretebilirim. Şimdiden teşekkür ederim, Herkese kolay gelsin. Click to expand... Hocam selamlar v2 demi sorun yaşıyorsunuz v3 mü yoksa diğer türlermi Upvote 0 Downvote
era7bot said: Merhabalar Config oluşturabiliyorum ancak reCAPTCHA doğrulaması bulunan sitelerde ilerleme sağlayamıyorum. Bu konuda bilgi veya tecrübesi olan, yol gösterebilecek biri varsa çok sevinirim. Hazır güncel config iletebilirsiniz; elinde örnek veya inceleyebileceğim bir yapı bulunan varsa, mantığını anlayıp kendim bir yol üretebilirim. Şimdiden teşekkür ederim, Herkese kolay gelsin. Click to expand... Hocam selamlar v2 demi sorun yaşıyorsunuz v3 mü yoksa diğer türlermi
era7bot era7bot Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 2 Likes Member User ID: 27873 Joined: Jan 1, 2026 Messages: 6 Point: 253 İletişim Jan 4, 2026 #3 Ceox said: Hocam selamlar v2 demi sorun yaşıyorsunuz v3 mü yoksa diğer türlermi Click to expand... merhabalar fark etmez v2 v3 v2 de olabilir Upvote 0 Downvote
Ceox said: Hocam selamlar v2 demi sorun yaşıyorsunuz v3 mü yoksa diğer türlermi Click to expand... merhabalar fark etmez v2 v3 v2 de olabilir
Ceox Ceox 𝐂𝐞𝐨𝐱 45 Rep -dsadsadsadsad-> 7,949 Likes Member 1 Yıllık Üye Lifetime Premium Üyelik Yazar 2FA Aktif User ID: 11780 Joined: Mar 31, 2025 Messages: 793 Point: 590 Award 1 Yıllık Üye Lifetime Premium Üyelik Yazar 2FA Aktif Jan 4, 2026 #4 era7bot said: merhabalar fark etmez v2 v3 v2 de olabilir Click to expand... Hocam bu konulara detaylı bir şekilde Lifetime paketimizde değiniliyor doğal olarak detaylıca anlatamam lakin bir kaç config örneği iletebilirim Upvote 0 Downvote
era7bot said: merhabalar fark etmez v2 v3 v2 de olabilir Click to expand... Hocam bu konulara detaylı bir şekilde Lifetime paketimizde değiniliyor doğal olarak detaylıca anlatamam lakin bir kaç config örneği iletebilirim
era7bot era7bot Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 2 Likes Member User ID: 27873 Joined: Jan 1, 2026 Messages: 6 Point: 253 İletişim Jan 4, 2026 #5 Ceox said: Hocam bu konulara detaylı bir şekilde Lifetime paketimizde değiniliyor doğal olarak detaylıca anlatamam lakin bir kaç config örneği iletebilirim Click to expand... çok mutlu olurum teşekkürler Upvote 0 Downvote
Ceox said: Hocam bu konulara detaylı bir şekilde Lifetime paketimizde değiniliyor doğal olarak detaylıca anlatamam lakin bir kaç config örneği iletebilirim Click to expand... çok mutlu olurum teşekkürler
Ceox Ceox 𝐂𝐞𝐨𝐱 45 Rep -dsadsadsadsad-> 7,949 Likes Member 1 Yıllık Üye Lifetime Premium Üyelik Yazar 2FA Aktif User ID: 11780 Joined: Mar 31, 2025 Messages: 793 Point: 590 Award 1 Yıllık Üye Lifetime Premium Üyelik Yazar 2FA Aktif Jan 4, 2026 #6 era7bot said: çok mutlu olurum teşekkürler Click to expand... bakıp dm den iletmiş olurum saat kaça kadar aktif olursunuz Upvote 0 Downvote
era7bot said: çok mutlu olurum teşekkürler Click to expand... bakıp dm den iletmiş olurum saat kaça kadar aktif olursunuz
era7bot era7bot Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 2 Likes Member User ID: 27873 Joined: Jan 1, 2026 Messages: 6 Point: 253 İletişim Jan 4, 2026 #7 Ceox said: bakıp dm den iletmiş olurum saat kaça kadar aktif olursunuz Click to expand... siz iletirim diyin ben uyumam :) Upvote 0 Downvote
Ceox said: bakıp dm den iletmiş olurum saat kaça kadar aktif olursunuz Click to expand... siz iletirim diyin ben uyumam :)
Ceox Ceox 𝐂𝐞𝐨𝐱 45 Rep -dsadsadsadsad-> 7,949 Likes Member 1 Yıllık Üye Lifetime Premium Üyelik Yazar 2FA Aktif User ID: 11780 Joined: Mar 31, 2025 Messages: 793 Point: 590 Award 1 Yıllık Üye Lifetime Premium Üyelik Yazar 2FA Aktif Jan 5, 2026 #8 era7bot said: siz iletirim diyin ben uyumam :) Click to expand... https://crackermain.net/threads/get-paid-com-cashout-full-capture.47244/ V2 bypass var bunda Upvote 0 Downvote
era7bot said: siz iletirim diyin ben uyumam :) Click to expand... https://crackermain.net/threads/get-paid-com-cashout-full-capture.47244/ V2 bypass var bunda
era7bot era7bot Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 2 Likes Member User ID: 27873 Joined: Jan 1, 2026 Messages: 6 Point: 253 İletişim Jan 5, 2026 #9 Ceox said: https://crackermain.net/threads/get-paid-com-cashout-full-capture.47244/ V2 bypass var bunda Click to expand... teşekkür ederim kontrol edeceğim Upvote 0 Downvote
Ceox said: https://crackermain.net/threads/get-paid-com-cashout-full-capture.47244/ V2 bypass var bunda Click to expand... teşekkür ederim kontrol edeceğim