Spiral Spiral Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 2 Likes Bronze Cracker User ID: 23622 Joined: Oct 1, 2025 Messages: 3 Point: 1,425 Nov 9, 2025 #1 Yemeksepeti icin ilk siparis 200 indirimi kendi hesabimdam kullandim bidaha kullanmak icin baska hesap lazim baska telefon numarasi falan lazim varmi cozumu
Yemeksepeti icin ilk siparis 200 indirimi kendi hesabimdam kullandim bidaha kullanmak icin baska hesap lazim baska telefon numarasi falan lazim varmi cozumu
Solution General Dec 7, 2025 Spiral said: Yemeksepeti icin ilk siparis 200 indirimi kendi hesabimdam kullandim bidaha kullanmak icin baska hesap lazim baska telefon numarasi falan lazim varmi cozumu Click to expand... Temp numara siteleri var sansliysan o sitelerden kendine bi numara çekebilirsin, onun dışında sms sitelerinden numara satın alabilirsin veya en kısa çözüm olarak yakın bir tanıdığın varsa onun numarasını kullanabilirsin.
Spiral said: Yemeksepeti icin ilk siparis 200 indirimi kendi hesabimdam kullandim bidaha kullanmak icin baska hesap lazim baska telefon numarasi falan lazim varmi cozumu Click to expand... Temp numara siteleri var sansliysan o sitelerden kendine bi numara çekebilirsin, onun dışında sms sitelerinden numara satın alabilirsin veya en kısa çözüm olarak yakın bir tanıdığın varsa onun numarasını kullanabilirsin.
General General Legendary 211 Rep -dsadsadsadsad-> 30,360 Likes Legendary 2FA Aktif 1 Yıllık Üye Premium Üyelik Yazar User ID: 1537 Joined: Jul 31, 2024 Messages: 2,211 Point: 367,571 Award 2FA Aktif 1 Yıllık Üye Premium Üyelik Yazar Dec 7, 2025 #2 Spiral said: Yemeksepeti icin ilk siparis 200 indirimi kendi hesabimdam kullandim bidaha kullanmak icin baska hesap lazim baska telefon numarasi falan lazim varmi cozumu Click to expand... Temp numara siteleri var sansliysan o sitelerden kendine bi numara çekebilirsin, onun dışında sms sitelerinden numara satın alabilirsin veya en kısa çözüm olarak yakın bir tanıdığın varsa onun numarasını kullanabilirsin. Upvote 0 Downvote Solution
Spiral said: Yemeksepeti icin ilk siparis 200 indirimi kendi hesabimdam kullandim bidaha kullanmak icin baska hesap lazim baska telefon numarasi falan lazim varmi cozumu Click to expand... Temp numara siteleri var sansliysan o sitelerden kendine bi numara çekebilirsin, onun dışında sms sitelerinden numara satın alabilirsin veya en kısa çözüm olarak yakın bir tanıdığın varsa onun numarasını kullanabilirsin.