xDarkstrom xDarkstrom Silver Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 16 Likes Silver Cracker 1 Yıllık Üye Premium Üyelik User ID: 11777 Joined: Mar 31, 2025 Messages: 26 Point: 6,200 Award 1 Yıllık Üye Premium Üyelik Jan 8, 2026 #1 silver bullet ve sb pro da tarama yaparken daha tamamini taramadan duruyor. ayarlarda bu sorunu cozen bir ozellik oldugunu biliyorum ama hangisi oldugunu hatirlamiyorum bilgisi olan arkadaslar var mi.
silver bullet ve sb pro da tarama yaparken daha tamamini taramadan duruyor. ayarlarda bu sorunu cozen bir ozellik oldugunu biliyorum ama hangisi oldugunu hatirlamiyorum bilgisi olan arkadaslar var mi.
Solution General Jan 18, 2026 xDarkstrom said: silver bullet ve sb pro da tarama yaparken daha tamamini taramadan duruyor. ayarlarda bu sorunu cozen bir ozellik oldugunu biliyorum ama hangisi oldugunu hatirlamiyorum bilgisi olan arkadaslar var mi. Click to expand... Merhaba, bu durumun bir çok sebebi vardır , bunlar: 1- Bilgisayarınız güçlü değilse program otomatık olarak stoplanır 2- Programı çok fazla zorlarsanız program stoplanır ve çöker 3 - Eğer bilgisayaranızda windows defender açıksa kapatın çünkü güvenlik duvarı bu programları tehdit olarak algıladığı için programı işlemlerini durdurabilir. 4 - Paketten tam ayrıştırıp öyle programı kullan . Bunları çözersen program sorunsuz olarak çalışabilecektir . İyi forumlar.
xDarkstrom said: silver bullet ve sb pro da tarama yaparken daha tamamini taramadan duruyor. ayarlarda bu sorunu cozen bir ozellik oldugunu biliyorum ama hangisi oldugunu hatirlamiyorum bilgisi olan arkadaslar var mi. Click to expand... Merhaba, bu durumun bir çok sebebi vardır , bunlar: 1- Bilgisayarınız güçlü değilse program otomatık olarak stoplanır 2- Programı çok fazla zorlarsanız program stoplanır ve çöker 3 - Eğer bilgisayaranızda windows defender açıksa kapatın çünkü güvenlik duvarı bu programları tehdit olarak algıladığı için programı işlemlerini durdurabilir. 4 - Paketten tam ayrıştırıp öyle programı kullan . Bunları çözersen program sorunsuz olarak çalışabilecektir . İyi forumlar.
LoohK LoohK Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 103 Likes Bronze Cracker User ID: 18440 Joined: Jul 23, 2025 Messages: 151 Point: 1,226 İletişim Jan 8, 2026 #2 Duruyor mu yavaşlıyormu Upvote 0 Downvote
xsahdow xsahdow Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 130 Likes Bronze Cracker User ID: 26007 Joined: Nov 10, 2025 Messages: 39 Point: 1,115 İletişim Jan 8, 2026 #3 KlexF said: Duruyor mu yavaşlıyormu Click to expand... bende duruyo Upvote 0 Downvote
General General Legendary 211 Rep -dsadsadsadsad-> 30,353 Likes Legendary 2FA Aktif 1 Yıllık Üye Premium Üyelik Yazar User ID: 1537 Joined: Jul 31, 2024 Messages: 2,211 Point: 367,501 Award 2FA Aktif 1 Yıllık Üye Premium Üyelik Yazar Jan 18, 2026 #4 xDarkstrom said: silver bullet ve sb pro da tarama yaparken daha tamamini taramadan duruyor. ayarlarda bu sorunu cozen bir ozellik oldugunu biliyorum ama hangisi oldugunu hatirlamiyorum bilgisi olan arkadaslar var mi. Click to expand... Merhaba, bu durumun bir çok sebebi vardır , bunlar: 1- Bilgisayarınız güçlü değilse program otomatık olarak stoplanır 2- Programı çok fazla zorlarsanız program stoplanır ve çöker 3 - Eğer bilgisayaranızda windows defender açıksa kapatın çünkü güvenlik duvarı bu programları tehdit olarak algıladığı için programı işlemlerini durdurabilir. 4 - Paketten tam ayrıştırıp öyle programı kullan . Bunları çözersen program sorunsuz olarak çalışabilecektir . İyi forumlar. Upvote 0 Downvote Solution
xDarkstrom said: silver bullet ve sb pro da tarama yaparken daha tamamini taramadan duruyor. ayarlarda bu sorunu cozen bir ozellik oldugunu biliyorum ama hangisi oldugunu hatirlamiyorum bilgisi olan arkadaslar var mi. Click to expand... Merhaba, bu durumun bir çok sebebi vardır , bunlar: 1- Bilgisayarınız güçlü değilse program otomatık olarak stoplanır 2- Programı çok fazla zorlarsanız program stoplanır ve çöker 3 - Eğer bilgisayaranızda windows defender açıksa kapatın çünkü güvenlik duvarı bu programları tehdit olarak algıladığı için programı işlemlerini durdurabilir. 4 - Paketten tam ayrıştırıp öyle programı kullan . Bunları çözersen program sorunsuz olarak çalışabilecektir . İyi forumlar.
xDarkstrom xDarkstrom Silver Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 16 Likes Silver Cracker 1 Yıllık Üye Premium Üyelik User ID: 11777 Joined: Mar 31, 2025 Messages: 26 Point: 6,200 Award 1 Yıllık Üye Premium Üyelik Jan 19, 2026 #5 General said: Merhaba, bu durumun bir çok sebebi vardır , bunlar: 1- Bilgisayarınız güçlü değilse program otomatık olarak stoplanır 2- Programı çok fazla zorlarsanız program stoplanır ve çöker 3 - Eğer bilgisayaranızda windows defender açıksa kapatın çünkü güvenlik duvarı bu programları tehdit olarak algıladığı için programı işlemlerini durdurabilir. 4 - Paketten tam ayrıştırıp öyle programı kullan . Bunları çözersen program sorunsuz olarak çalışabilecektir . İyi forumlar. Click to expand... 20gb ramli bir vds de kullaniyorum guc olarak sb nin sorun cikaracagini sanmam diger dediginiz secenekleri de kontrol ettim ama sorun hala ayni. yine de cevap ici tesekkurler Upvote 0 Downvote
General said: Merhaba, bu durumun bir çok sebebi vardır , bunlar: 1- Bilgisayarınız güçlü değilse program otomatık olarak stoplanır 2- Programı çok fazla zorlarsanız program stoplanır ve çöker 3 - Eğer bilgisayaranızda windows defender açıksa kapatın çünkü güvenlik duvarı bu programları tehdit olarak algıladığı için programı işlemlerini durdurabilir. 4 - Paketten tam ayrıştırıp öyle programı kullan . Bunları çözersen program sorunsuz olarak çalışabilecektir . İyi forumlar. Click to expand... 20gb ramli bir vds de kullaniyorum guc olarak sb nin sorun cikaracagini sanmam diger dediginiz secenekleri de kontrol ettim ama sorun hala ayni. yine de cevap ici tesekkurler