frokxy frokxy Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 13 Likes Member User ID: 22124 Joined: Sep 12, 2025 Messages: 26 Point: 810 Sep 22, 2025 #1 sanal makinede normal şekilde silverbulleti kullanırken kapattım ve tekrar açmak istediğimde açılmadı task managerdan baktığımda çalışıyor ama alt barda gözükmüyor ( sunucuyu yeniden başlattım vs. gibi herşeyi yaptım) yardımcı olurmusunuz
sanal makinede normal şekilde silverbulleti kullanırken kapattım ve tekrar açmak istediğimde açılmadı task managerdan baktığımda çalışıyor ama alt barda gözükmüyor ( sunucuyu yeniden başlattım vs. gibi herşeyi yaptım) yardımcı olurmusunuz
bendover bendover Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Member User ID: 20707 Joined: Aug 23, 2025 Messages: 6 Point: 530 Sep 22, 2025 #2 frokxy said: sanal makinede normal şekilde silverbulleti kullanırken kapattım ve tekrar açmak istediğimde açılmadı task managerdan baktığımda çalışıyor ama alt barda gözükmüyor ( sunucuyu yeniden başlattım vs. gibi herşeyi yaptım) yardımcı olurmusunuz Click to expand... task managerdan silverbullet durdur ve configs klasründeki son attığın birkaç configi sil tekrar çalıştırmayı dene Upvote 0 Downvote
frokxy said: sanal makinede normal şekilde silverbulleti kullanırken kapattım ve tekrar açmak istediğimde açılmadı task managerdan baktığımda çalışıyor ama alt barda gözükmüyor ( sunucuyu yeniden başlattım vs. gibi herşeyi yaptım) yardımcı olurmusunuz Click to expand... task managerdan silverbullet durdur ve configs klasründeki son attığın birkaç configi sil tekrar çalıştırmayı dene
sworzyreis sworzyreis Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Member User ID: 21431 Joined: Sep 3, 2025 Messages: 4 Point: 285 Sep 22, 2025 #3 aynı soun bugün bendede oldu uğraşlar sonucu çözdüm ÇÖZÜM : Config klasörünü sil, tekrar çalıştır yine olmazsa uygulamayı komple silip tekrar yükle ben böyle çözdüm Upvote 0 Downvote
aynı soun bugün bendede oldu uğraşlar sonucu çözdüm ÇÖZÜM : Config klasörünü sil, tekrar çalıştır yine olmazsa uygulamayı komple silip tekrar yükle ben böyle çözdüm
murmur murmur Gold Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 2 Likes Gold Cracker 1 Yıllık Üye User ID: 12611 Joined: Apr 19, 2025 Messages: 12 Point: 13,170 Award 1 Yıllık Üye Sep 22, 2025 #4 Hit.dbyi sil Upvote 0 Downvote