alicelil3131 alicelil3131 Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 2 Likes Member User ID: 7879 Joined: Jan 5, 2025 Messages: 14 Point: 515 Jan 7, 2025 #1 Merhaba arkadaslar iyi forumlar svb 1.1.4 kullaniyorum cfg dergisince boyle oldu mesela ilk basta baya hizli checkliyo bi sureden sonra duruyo retries atip duruyo ve baya artiyo retries 10-k falan oluyor acik kaldikca ve checklemiyor bazen 10 dakikada bir 1 tane checkliyor cozemedim proxyler acik kapali oldugu zamanda cokuyor svb
Merhaba arkadaslar iyi forumlar svb 1.1.4 kullaniyorum cfg dergisince boyle oldu mesela ilk basta baya hizli checkliyo bi sureden sonra duruyo retries atip duruyo ve baya artiyo retries 10-k falan oluyor acik kaldikca ve checklemiyor bazen 10 dakikada bir 1 tane checkliyor cozemedim proxyler acik kapali oldugu zamanda cokuyor svb
Solution otistik Jan 7, 2025 alicelil3131 said: Merhaba arkadaslar iyi forumlar svb 1.1.4 kullaniyorum cfg dergisince boyle oldu mesela ilk basta baya hizli checkliyo bi sureden sonra duruyo retries atip duruyo ve baya artiyo retries 10-k falan oluyor acik kaldikca ve checklemiyor bazen 10 dakikada bir 1 tane checkliyor cozemedim proxyler acik kapali oldugu zamanda cokuyor svb Click to expand... Daha iyi bir proxy kullan
alicelil3131 said: Merhaba arkadaslar iyi forumlar svb 1.1.4 kullaniyorum cfg dergisince boyle oldu mesela ilk basta baya hizli checkliyo bi sureden sonra duruyo retries atip duruyo ve baya artiyo retries 10-k falan oluyor acik kaldikca ve checklemiyor bazen 10 dakikada bir 1 tane checkliyor cozemedim proxyler acik kapali oldugu zamanda cokuyor svb Click to expand... Daha iyi bir proxy kullan
flynn flynn Platinum 10 Rep -dsadsadsadsad-> 840 Likes Platinum Cracker User ID: 304 Joined: May 31, 2024 Messages: 86 Point: 15,938 Jan 7, 2025 #2 alicelil3131 said: Merhaba arkadaslar iyi forumlar svb 1.1.4 kullaniyorum cfg dergisince boyle oldu mesela ilk basta baya hizli checkliyo bi sureden sonra duruyo retries atip duruyo ve baya artiyo retries 10-k falan oluyor acik kaldikca ve checklemiyor bazen 10 dakikada bir 1 tane checkliyor cozemedim proxyler acik kapali oldugu zamanda cokuyor svb Click to expand... 1- bir zaman sonra proxyleri banliyor olabilir, 2- combo temiz olmayabilir, örnek combo aaaa: yada :bbbb gibi olabilir bu durumlarda retrys fazla atar , böyle durumlarda combo clenaer ile temizlemelisin comboyu Upvote 0 Downvote
alicelil3131 said: Merhaba arkadaslar iyi forumlar svb 1.1.4 kullaniyorum cfg dergisince boyle oldu mesela ilk basta baya hizli checkliyo bi sureden sonra duruyo retries atip duruyo ve baya artiyo retries 10-k falan oluyor acik kaldikca ve checklemiyor bazen 10 dakikada bir 1 tane checkliyor cozemedim proxyler acik kapali oldugu zamanda cokuyor svb Click to expand... 1- bir zaman sonra proxyleri banliyor olabilir, 2- combo temiz olmayabilir, örnek combo aaaa: yada :bbbb gibi olabilir bu durumlarda retrys fazla atar , böyle durumlarda combo clenaer ile temizlemelisin comboyu
flynn flynn Platinum 10 Rep -dsadsadsadsad-> 840 Likes Platinum Cracker User ID: 304 Joined: May 31, 2024 Messages: 86 Point: 15,938 Jan 7, 2025 #3 ayrica silverbullet v1.1.4 sorunludur, onun yerine sürüm v1.1.2 kullanmani tavsiye ederim Upvote 0 Downvote
otistik otistik Forumdan Uzaklaştıırıldı 140 Rep -dsadsadsadsad-> 7,325 Likes Kaybol 2024 Yılı en iyi moderatoru 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 8 Joined: May 5, 2024 Messages: 691 Point: 182,921 Award 2024 Yılı en iyi moderatoru 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi İletişim Jan 7, 2025 #4 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. alicelil3131 said: Merhaba arkadaslar iyi forumlar svb 1.1.4 kullaniyorum cfg dergisince boyle oldu mesela ilk basta baya hizli checkliyo bi sureden sonra duruyo retries atip duruyo ve baya artiyo retries 10-k falan oluyor acik kaldikca ve checklemiyor bazen 10 dakikada bir 1 tane checkliyor cozemedim proxyler acik kapali oldugu zamanda cokuyor svb Click to expand... Daha iyi bir proxy kullan Upvote 0 Downvote Solution
alicelil3131 said: Merhaba arkadaslar iyi forumlar svb 1.1.4 kullaniyorum cfg dergisince boyle oldu mesela ilk basta baya hizli checkliyo bi sureden sonra duruyo retries atip duruyo ve baya artiyo retries 10-k falan oluyor acik kaldikca ve checklemiyor bazen 10 dakikada bir 1 tane checkliyor cozemedim proxyler acik kapali oldugu zamanda cokuyor svb Click to expand... Daha iyi bir proxy kullan
ANTONİO.GRİZİİ ANTONİO.GRİZİİ Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 3 Likes Member User ID: 6885 Joined: Dec 9, 2024 Messages: 29 Point: 330 Jan 7, 2025 #5 alicelil3131 said: Merhaba arkadaslar iyi forumlar svb 1.1.4 kullaniyorum cfg dergisince boyle oldu mesela ilk basta baya hizli checkliyo bi sureden sonra duruyo retries atip duruyo ve baya artiyo retries 10-k falan oluyor acik kaldikca ve checklemiyor bazen 10 dakikada bir 1 tane checkliyor cozemedim proxyler acik kapali oldugu zamanda cokuyor svb Click to expand... Proxy değismeni önerirum Upvote 0 Downvote
alicelil3131 said: Merhaba arkadaslar iyi forumlar svb 1.1.4 kullaniyorum cfg dergisince boyle oldu mesela ilk basta baya hizli checkliyo bi sureden sonra duruyo retries atip duruyo ve baya artiyo retries 10-k falan oluyor acik kaldikca ve checklemiyor bazen 10 dakikada bir 1 tane checkliyor cozemedim proxyler acik kapali oldugu zamanda cokuyor svb Click to expand... Proxy değismeni önerirum