Alım İlanı Steam Guard

Alım İlanı

Fitzz

Fitzz

Member
10
Rep
18
User ID:
14576
Point: 690
İletişim
Bugun hitlerden checklerken hitten steam hesabi dustu 450$ inv hesap dustu yardimci olup skinleri sattigimda 50-100$ odeme yapicagim
Hesapta steam guard ve telefon no var imkansiz galiba ama sistemin her turlu acigi vardir 1000023154.jpg

Knkam bir ihtimal sattın kendine aldın diyelim parayı geçirsen bile methodla kendine adam geri alabilir tek ihtinal sahibine rat atmak ama her türlü alır dostum sen git hesapta oyna

Knkam bir ihtimal sattın kendine aldın diyelim parayı geçirsen bile methodla kendine adam geri alabilir tek ihtinal sahibine rat atmak ama her türlü alır dostum sen git hesapta oyna
Hesapta oynamicam zaten skinleri kendime atip saticam

Nakit fiyatı 450 dolar değil bu hesabın nakite çevirebileceğin site csfloat oradan bakabilirsin

Knka diyomya sjinleri kendine attın fiyelim 7 günlük takas banu var adam alır geri sonra sayarak geçirsen ondada 1 2 gün içinde alabiliyo geri

Nakit fiyatı 450 dolar değil bu hesabın nakite çevirebileceğin site csfloat oradan bakabilirsin
Csfloat bnde çalişmadı knka bildirimleri aç diyoda gözükmüyo açtığım

Env 450$ zaten satsam bana 375-350$ kalir

Knka diyomya sjinleri kendine attın fiyelim 7 günlük takas banu var adam alır geri sonra sayarak geçirsen ondada 1 2 gün içinde alabiliyo geri
Hesabin mailini ustume aldim giremez yani

Hesabin mailini ustume aldim giremez yani
Cnm alsan bile bir form atsa geri alır git desteğe at bari mesaj at de ki bem telefon numaramı değiştirdim şu numarayla değiştirin de yada steam guardı kaldırın de ama kaldırmazlar kart bilgisi lazım ilk e posta telefon no mu neydi hesap kurtarma maili doldurucan yani zor iş

Env 450$ zaten satsam bana 375-350$ kalir
Kalmaz oyle birşey ve ayrıca trade protect diye birşey var adam once steam desteğe ticket atar sonra çeker sonrada takası geri alır ve zaten senin nakite cevirdiğin hiçbir sitede 7 günden once parayı alamazsın.

Aynen oyle

Kalmaz oyle birşey ve ayrıca trade protect diye birşey var adam once steam desteğe ticket atar sonra çeker sonrada takası geri alır ve zaten senin nakite cevirdiğin hiçbir sitede 7 günden once parayı alamazsın.
Ztn hesabı üstüne çekmiş ama maili iyice kontrol edip kart bilgileni dln öğrenemsi şazım baya baya zor iş

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register