nullişko nullişko Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 137 Likes Bronze Cracker User ID: 25665 Joined: Oct 31, 2025 Messages: 15 Point: 2,825 İletişim Mar 2, 2026 #1 merhaba gamesatış veya epic gamesdeki bazı satıcılar şu şu oyun var içinde paylaşımlı hesap filan falan diyorlar bunlar nasıl yapıyor öyle bu mesela şimdi checker ile hesap düşürüyorlar diyelim onu bende yapabiliyorum ama şifre e posta degişmiyor bazılarında bazılarıda degiştiginde destek ile iletişime geçip geri alabiliyorlar nasıl yapıyor bu dedigim sitedeki satıcalar bunları.
merhaba gamesatış veya epic gamesdeki bazı satıcılar şu şu oyun var içinde paylaşımlı hesap filan falan diyorlar bunlar nasıl yapıyor öyle bu mesela şimdi checker ile hesap düşürüyorlar diyelim onu bende yapabiliyorum ama şifre e posta degişmiyor bazılarında bazılarıda degiştiginde destek ile iletişime geçip geri alabiliyorlar nasıl yapıyor bu dedigim sitedeki satıcalar bunları.
ZodiaC ZodiaC Bronze Cracker 11 Rep -dsadsadsadsad-> 1,695 Likes Bronze Cracker User ID: 25905 Joined: Nov 8, 2025 Messages: 108 Point: 2,617 Mar 3, 2026 #2 hacım bildiğim kadarıyla banlı hesaplar oluyor zaten yazıyorlar çevrimdışı hesaplar vs. diye banlı olduğu için oyunları falan indirebiliyorsun da multiplayer bir oyunu oynayamazsın arkadaşlarınla Upvote 0 Downvote
hacım bildiğim kadarıyla banlı hesaplar oluyor zaten yazıyorlar çevrimdışı hesaplar vs. diye banlı olduğu için oyunları falan indirebiliyorsun da multiplayer bir oyunu oynayamazsın arkadaşlarınla
serbest9 serbest9 Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Bronze Cracker User ID: 26226 Joined: Nov 17, 2025 Messages: 2 Point: 3,540 Mar 3, 2026 #3 Kanka adamlar oyunu satin aliyo sonra satin alan herkesle paylasiyo, guvenilir birinden alman lazim ben o sekilde oynuyorum su ana kadar bir sorun yasamadim Upvote 0 Downvote
Kanka adamlar oyunu satin aliyo sonra satin alan herkesle paylasiyo, guvenilir birinden alman lazim ben o sekilde oynuyorum su ana kadar bir sorun yasamadim