DiegoLarson DiegoLarson Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 336 Likes Bronze Cracker User ID: 9053 Joined: Jan 28, 2025 Messages: 23 Point: 4,890 Mar 22, 2026 #1 İyi akşamlar gerçekten bir method var mı? Yoksa sanırım kimisi maile e-posta gelmemesini sağlıyor bi 15 gün sonra üstüne mi çekiyor düz mantık bakarsak? Method satanlar var bir kere aldım ama sonuç hüsran
İyi akşamlar gerçekten bir method var mı? Yoksa sanırım kimisi maile e-posta gelmemesini sağlıyor bi 15 gün sonra üstüne mi çekiyor düz mantık bakarsak? Method satanlar var bir kere aldım ama sonuç hüsran
Miu1881 Miu1881 Silver Cracker 15 Rep -dsadsadsadsad-> 3,125 Likes Silver Cracker 1 Yıllık Üye Yazar Ekip Üyesi 2FA Aktif User ID: 12631 Joined: Apr 20, 2025 Messages: 356 Point: 5,445 Award 1 Yıllık Üye Yazar Ekip Üyesi 2FA Aktif Mar 23, 2026 #2 O olayı bende anlamadım tam, eskiden yaş methodu vardı. Bende dahil bunu bu forumda bilen 5-6 kişi hiç girilmemiş coc hesabına girip önüne uyarı çıkıp yaş sorduğun'da direkt mailini 1-2 dakika içinde değiştirebiliyordu, ama artık o methodu oyun fixledi ve çalışmıyor maalesef. Şu anda bahsettiğin 15. Gün hotmaile kod gelmemesi var ama onu da ben bilmiyorum bilsem bile hesaplar 1-2 gün sonra şifresi değişiyor hotun ve adamlar 15. Gün boyunca kod gelmemesini sağlayıp bir şekilde değiştirilmiş hotun şifresine nasıl tekrar giriyorlar bilmiyorum. Ekstra da method satan insanlar var, ama sana tavsiyem bizim insanımızdan alma genellikle harbi kötü methodları oluyor ( Hatta bahsettiğin gibi seni hüsrana da uğratabiliyor ) methodların çoğunu ruslar sanırım yapıyor kaç para bilmiyorum ama birisi 100-150 dolara satıyorlar demişti, tabii ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer hesabın mailini direkt değişiyorsa 100-150 dolar çokta bir para değil. Upvote 0 Downvote
O olayı bende anlamadım tam, eskiden yaş methodu vardı. Bende dahil bunu bu forumda bilen 5-6 kişi hiç girilmemiş coc hesabına girip önüne uyarı çıkıp yaş sorduğun'da direkt mailini 1-2 dakika içinde değiştirebiliyordu, ama artık o methodu oyun fixledi ve çalışmıyor maalesef. Şu anda bahsettiğin 15. Gün hotmaile kod gelmemesi var ama onu da ben bilmiyorum bilsem bile hesaplar 1-2 gün sonra şifresi değişiyor hotun ve adamlar 15. Gün boyunca kod gelmemesini sağlayıp bir şekilde değiştirilmiş hotun şifresine nasıl tekrar giriyorlar bilmiyorum. Ekstra da method satan insanlar var, ama sana tavsiyem bizim insanımızdan alma genellikle harbi kötü methodları oluyor ( Hatta bahsettiğin gibi seni hüsrana da uğratabiliyor ) methodların çoğunu ruslar sanırım yapıyor kaç para bilmiyorum ama birisi 100-150 dolara satıyorlar demişti, tabii ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer hesabın mailini direkt değişiyorsa 100-150 dolar çokta bir para değil.
ErayJR ErayJR Silver Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 798 Likes Silver Cracker User ID: 23210 Joined: Sep 28, 2025 Messages: 141 Point: 6,802 Mar 23, 2026 #3 Bıraktıı said: O olayı bende anlamadım tam, eskiden yaş methodu vardı. Bende dahil bunu bu forumda bilen 5-6 kişi hiç girilmemiş coc hesabına girip önüne uyarı çıkıp yaş sorduğun'da direkt mailini 1-2 dakika içinde değiştirebiliyordu, ama artık o methodu oyun fixledi ve çalışmıyor maalesef. Şu anda bahsettiğin 15. Gün hotmaile kod gelmemesi var ama onu da ben bilmiyorum bilsem bile hesaplar 1-2 gün sonra şifresi değişiyor hotun ve adamlar 15. Gün boyunca kod gelmemesini sağlayıp bir şekilde değiştirilmiş hotun şifresine nasıl tekrar giriyorlar bilmiyorum. Ekstra da method satan insanlar var, ama sana tavsiyem bizim insanımızdan alma genellikle harbi kötü methodları oluyor ( Hatta bahsettiğin gibi seni hüsrana da uğratabiliyor ) methodların çoğunu ruslar sanırım yapıyor kaç para bilmiyorum ama birisi 100-150 dolara satıyorlar demişti, tabii ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer hesabın mailini direkt değişiyorsa 100-150 dolar çokta bir para değil. Click to expand... Kral nabıyon ya görşemiyoz bayadır Upvote 0 Downvote
Bıraktıı said: O olayı bende anlamadım tam, eskiden yaş methodu vardı. Bende dahil bunu bu forumda bilen 5-6 kişi hiç girilmemiş coc hesabına girip önüne uyarı çıkıp yaş sorduğun'da direkt mailini 1-2 dakika içinde değiştirebiliyordu, ama artık o methodu oyun fixledi ve çalışmıyor maalesef. Şu anda bahsettiğin 15. Gün hotmaile kod gelmemesi var ama onu da ben bilmiyorum bilsem bile hesaplar 1-2 gün sonra şifresi değişiyor hotun ve adamlar 15. Gün boyunca kod gelmemesini sağlayıp bir şekilde değiştirilmiş hotun şifresine nasıl tekrar giriyorlar bilmiyorum. Ekstra da method satan insanlar var, ama sana tavsiyem bizim insanımızdan alma genellikle harbi kötü methodları oluyor ( Hatta bahsettiğin gibi seni hüsrana da uğratabiliyor ) methodların çoğunu ruslar sanırım yapıyor kaç para bilmiyorum ama birisi 100-150 dolara satıyorlar demişti, tabii ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer hesabın mailini direkt değişiyorsa 100-150 dolar çokta bir para değil. Click to expand... Kral nabıyon ya görşemiyoz bayadır
hasvxc0111 hasvxc0111 Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Bronze Cracker User ID: 28414 Joined: Jan 10, 2026 Messages: 4 Point: 1,150 İletişim Mar 23, 2026 #4 Method ustadi bendim ama yaşlandık Upvote 0 Downvote
DiegoLarson DiegoLarson Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 336 Likes Bronze Cracker User ID: 9053 Joined: Jan 28, 2025 Messages: 23 Point: 4,890 Mar 27, 2026 #5 Bıraktıı said: O olayı bende anlamadım tam, eskiden yaş methodu vardı. Bende dahil bunu bu forumda bilen 5-6 kişi hiç girilmemiş coc hesabına girip önüne uyarı çıkıp yaş sorduğun'da direkt mailini 1-2 dakika içinde değiştirebiliyordu, ama artık o methodu oyun fixledi ve çalışmıyor maalesef. Şu anda bahsettiğin 15. Gün hotmaile kod gelmemesi var ama onu da ben bilmiyorum bilsem bile hesaplar 1-2 gün sonra şifresi değişiyor hotun ve adamlar 15. Gün boyunca kod gelmemesini sağlayıp bir şekilde değiştirilmiş hotun şifresine nasıl tekrar giriyorlar bilmiyorum. Ekstra da method satan insanlar var, ama sana tavsiyem bizim insanımızdan alma genellikle harbi kötü methodları oluyor ( Hatta bahsettiğin gibi seni hüsrana da uğratabiliyor ) methodların çoğunu ruslar sanırım yapıyor kaç para bilmiyorum ama birisi 100-150 dolara satıyorlar demişti, tabii ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer hesabın mailini direkt değişiyorsa 100-150 dolar çokta bir para değil. Click to expand... Ne varsa bu ruslarda var demek ki arkadaş Upvote 0 Downvote
Bıraktıı said: O olayı bende anlamadım tam, eskiden yaş methodu vardı. Bende dahil bunu bu forumda bilen 5-6 kişi hiç girilmemiş coc hesabına girip önüne uyarı çıkıp yaş sorduğun'da direkt mailini 1-2 dakika içinde değiştirebiliyordu, ama artık o methodu oyun fixledi ve çalışmıyor maalesef. Şu anda bahsettiğin 15. Gün hotmaile kod gelmemesi var ama onu da ben bilmiyorum bilsem bile hesaplar 1-2 gün sonra şifresi değişiyor hotun ve adamlar 15. Gün boyunca kod gelmemesini sağlayıp bir şekilde değiştirilmiş hotun şifresine nasıl tekrar giriyorlar bilmiyorum. Ekstra da method satan insanlar var, ama sana tavsiyem bizim insanımızdan alma genellikle harbi kötü methodları oluyor ( Hatta bahsettiğin gibi seni hüsrana da uğratabiliyor ) methodların çoğunu ruslar sanırım yapıyor kaç para bilmiyorum ama birisi 100-150 dolara satıyorlar demişti, tabii ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer hesabın mailini direkt değişiyorsa 100-150 dolar çokta bir para değil. Click to expand... Ne varsa bu ruslarda var demek ki arkadaş