Method 🎁 TELEGRAM YILBAŞI ÖZEL PARA KAZANMA 🎄

Use Only when u Share Methods

sametiswinn

sametiswinn

Member
0
Rep
4
User ID:
27150
Point: 170
Award
İletişim
Selamlar Crackermain ailesi,

Yılbaşı yaklaşırken Telegram ekibi tarafından başlatılan oldukça iddialı bir botu sizinle paylaşmak istedim: Gift Fest Bot. Şu an bot üzerinde aktif olarak 5.000$ ve üzeri ödül havuzlu çekilişler düzenleniyor. Herhangi bir harici siteye ihtiyaç duymadan telegram içinden katılım sağlanıyor.

Yapmanız gerekenler bota girip başlatmanız oldukça anlaşılır bi bot herhangi bir zorluk yaşayacağınızı düşünmüyorum. Şansa bağlı olarak bazı kutuların içerisinden telegram stars usdt vs çıkıyor. Bana 3 usdt çıktı daha bugün başladım. Ton hesabınıza direk yatırılıyor.

Bot linki:

Attachments

• IMG_2530.png
    IMG_2530.png
    311.8 KB · Views: 206
  • IMG_2531.jpeg
    IMG_2531.jpeg
    79 KB · Views: 56
Shop kısmının en altında belli zaman aralıklarında hediye kutuları var açabiliyorsunuz. Bu hediye kutuları level arttıkça da geliyor. Kutu içeriklerini ek olarak ekledim.

Attachments

• IMG_2532.jpeg
    IMG_2532.jpeg
    174.7 KB · Views: 27
  • IMG_2534.jpeg
    IMG_2534.jpeg
    285.1 KB · Views: 30
  • IMG_2533.jpeg
    IMG_2533.jpeg
    289.1 KB · Views: 25
Selamlar Crackermain ailesi,

Yılbaşı yaklaşırken Telegram ekibi tarafından başlatılan oldukça iddialı bir botu sizinle paylaşmak istedim: Gift Fest Bot. Şu an bot üzerinde aktif olarak 5.000$ ve üzeri ödül havuzlu çekilişler düzenleniyor. Herhangi bir harici siteye ihtiyaç duymadan telegram içinden katılım sağlanıyor.

Yapmanız gerekenler bota girip başlatmanız oldukça anlaşılır bi bot herhangi bir zorluk yaşayacağınızı düşünmüyorum. Şansa bağlı olarak bazı kutuların içerisinden telegram stars usdt vs çıkıyor. Bana 3 usdt çıktı daha bugün başladım. Ton hesabınıza direk yatırılıyor.

Bot linki:
100 LvL olmayan kaldımı :)

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register