nyzxa nyzxa Forumdan Uzaklaştıırıldı 0 Rep -dsadsadsadsad-> 696 Likes Kaybol 1 Yıllık Üye User ID: 4721 Joined: Oct 15, 2024 Messages: 96 Point: 5,211 Award 1 Yıllık Üye Mar 3, 2026 #1 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. durduk yere ban yedim flood dan
mertxer mertxer SuperVisor 148 Rep -dsadsadsadsad-> 32,811 Likes Kaybol Admin Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar User ID: 18648 Joined: Jul 25, 2025 Messages: 2,274 Point: 72,260 Award Admin Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar İletişim Mar 3, 2026 #2 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. nyzxa said: durduk yere ban yedim flood dan Click to expand... flood demek spam demek rose bunu algıladığı zaman otomatik banlar alt alta yazdığınız için spam olur. Upvote 0 Downvote
nyzxa said: durduk yere ban yedim flood dan Click to expand... flood demek spam demek rose bunu algıladığı zaman otomatik banlar alt alta yazdığınız için spam olur.
nyzxa nyzxa Forumdan Uzaklaştıırıldı 0 Rep -dsadsadsadsad-> 696 Likes Kaybol 1 Yıllık Üye User ID: 4721 Joined: Oct 15, 2024 Messages: 96 Point: 5,211 Award 1 Yıllık Üye Mar 3, 2026 #3 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. mertxer said: flood demek spam demek rose bunu algıladığı zaman otomatik banlar alt alta yazdığınız için spam olur. Click to expand... on bende biliyoorum cok sacma bisey Upvote 0 Downvote
mertxer said: flood demek spam demek rose bunu algıladığı zaman otomatik banlar alt alta yazdığınız için spam olur. Click to expand... on bende biliyoorum cok sacma bisey